Foto: Privātais arhīvs

Izskatīgā influencere Laura Vilza, kuru Latvija savulaik iepazina kā basketbolista Kristapa Porziņģa mīļoto meiteni, savu lielo sekotāju pūli iepriecinājusi ar itin sadzīvisku stāstu, proti, kādas tad izskatās viņas pirmdienas. Ne visām sievietēm Latvijā tās var būt tik bezrūpīgas.

Influencere, kura jau kādu laiku vairs nav kopā ar Porziņģi, regulāri priecē ar kairinošiem kadriem, taču viņas jaunākais veikums varētu likt noelsties baltā skaudībā. Lūk, kādām jāizskatās tik tracinošajām pirmdienām – nedēļas sūrākajām darba dienām!

"Slinkā pirmdiena," fotosesiju pie smilšu krāsas galda raksturo skaistule, ģērbta visai trūcīgi, taču jaunavīgi un pikanti. Vizlas sejai dziļdomību un nopietnību piešķir lietišķas brillītes.

Kad fotoattēlu izlase sagatavota un uzservēta "Instagram" algoritmam, kārta arī video ieskatam. "Pirmdienas," viņa raksta, ilustrējot savu nedēļas sākumu. Īsajā video rullītī Vizla rāda, kā šķirsta žurnālu un vaļojas sofā, visbeidzot noņem acenes, lai atpūstos.

Laurai Vizlai šobrīd seko vairāk nekā 60 tūkstoši cilvēku. Laikā, kad viņa sāka draudzēties ar slaveno basketbolistu, skaistules sekotāju skaits bija uz pusi mazāks. Vizla reti sniedz intervijas, taču paudusi, ka šobrīd meklē, kā savu potenciālu vislabāk realizēt. Iepriekš viņa strādājusi arī visnotaļ parastus darbus, taču līdz ar kļūšanu par Porziņģa meiteni rūpes par algotu darbu atkrita. Par Lauras darba gaitām vairāk lasāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!