Kāds vīrietis, kurš pēc vairākiem dzērumā izraisītajiem skandāliem vairs netiek ielaists nevienā Lielbritānijas krogā, licis ciest arī savam dvīņubrālim, kuram arī nevienā krogā vairs dzērieni netiek pasniegti.
38 gadus vecajam Deividam Frīram uz trim gadiem liegta ieeja krogos, klubos un kafejnīcās, jo divu gadu laikā viņš par dzērumā izraisītajiem incidentiem bija pamanījies tikt sodīts 17 reižu.

Policija izplatījusi Frīra ārējo pazīmju aprakstu, lai vietējo pabu un citu iestāžu īpašnieki viņu atpazītu.

Taču no šī aizlieguma cieš arī Deivida dvīņubrālis Marks, lai gan ir gluži nevainīgs.

"Neviens mūs nespēj atšķirt, tāpēc es vairs nevaru dabūt savu pinti alus. Tas ir briesmīgi," viņš atzīst. "Kāpēc man jācieš par to, ko izdarījis mans dvīņubrālis?"

Savukārt vaininieks Deivids saka: "Problēma ir tā, ka es nespēju turēt alu. Domāju, ka viņi to izdarījuši manas drošības labad. Es nespēju atcerēties daudz ko no tā, ko esmu izdarījis. Es vienkārši pamostos kārtējā cietuma kamerā. Man žēl Marka, jo arī viņam jācieš."

Ziemeļjorkšīras policijas inspektors Nīls Bērnets brīdina: "Aizliegums Deividam ir viena lieta, taču, kā nodrošināt, lai Markam netiktu liegti dzērieni, pavisam cita lieta."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!