Foto: LETA

Mīklainos apstākļos pirms nedēļas no Latvijas hokeja izlases, kas drīzumā savās mājās sāks pasaules čempionātu, tika atskaitīts uzbrucējs Rihards Marenis. No valstsvienības viņš tika atbrīvots traumas dēļ, bet pats saka: "Šobrīd jūtos ļoti labi. Ja vajadzētu, mierīgi varētu trenēties un spēlēt." Treneri neesot bijuši gatavi gaidīt.

Latvijas hokejisti ceturtdien noslēdzošajā pārbaudes mačā pirms pasaules čempionāta, kas Rīgā un Tamperē sāksies 12. maijā, Dānijā ar 6:3 uzvarēja vietējo izlasi, turklāt ar "hat-trick" atzīmējās Kaspars Daugaviņš. Šajā mačā, kā arī pagājušās nedēļas spēlēs pret Šveici, nepiedalījās Marenis, kurš no valstsvienības kandidātu saraksta tika oficiāli svītrots 27. aprīlī.

Marenis nepiedalījās arī otrajā pārbaudes spēlē izbraukumā pret Lielbritāniju, kaut gan pirmajā viņš devās laukumā. Uzbrucējs pirms tam valstsvienībai bija pievienojies tikai pirms dažām dienām un jau ātri iedzīvojās traumā, taču atgriezās izlases sastāvā, turklāt hokejists sarunā ar "Delfi" akcentēja, ka viss esot kārtībā un ka ir liela apņēmība cīnīties par vietu komandā un spēlēt savu skatītāju priekšā čempionātā.

Tomēr realitāte bija citādāka.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!