Foto: LHF

Kaut arī vārtsargs Gustavs Grigals neiekļuva Latvijas hokeja izlases sastāvā startam pasaules čempionātā Rīgā, viņš turpina trenēties komandas treneru uzraudzībā, lai nepieciešamības gadījumā būtu gatavs ielēkt laivā. Savukārt pēc tam jau viņu gaida divas nometnes Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Nešvilas "Predators".

Latvijas izlasē pie daudz iespējām talantīgais Grigals pagaidām nav ticis, arī šajā pavasarī viņš nedaudz uzspēlēja tikai komandas noslēdzošajā pārbaudes spēlē Dānijā. "Šo lomu pieņemu un saprotu. Neko lietas labā darīt nevaru, vienkārši jācenšas saglabāt pozitīvu mentālo noskaņojumu. Kontrolēju, ko varu kontrolēt, un ar pozitīvu attieksmi turpinu strādāt," sastāvā viņš varētu tikt iekļauts, ja kāds no citiem ripu ķērājiem - Artūrs Šilovs, Kristers Gudļevskis vai Ivars Punnenovs - veselības vai citu apstākļu dēļ nevarētu spēlēt pasaules čempionātā, taču pats Grigals sev to nenovēl.

Šajā pavasarī Latvijas izlases treneru korpusā atgriezies leģendārais vārtsargs Artūrs Irbe, un Grigals līdz šim izbaudījis darbu viņa vadībā. Savukārt jau pirmie lielie izaicinājumi profesionāļa karjerā daudzsološo vārtsargu sagaida jau šajā vasarā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!