Foto: Publicitātes foto

Latvijas Olimpiskās komitejas organizētajā "Personības akadēmijas" nometnē Valmierā jauniešiem tika dota iespēja veicināt ne tikai personīgo izaugsmi, bet arī gūt draugus, atbalstu sportā. Lai nometnes dalībniekus iedvesmotu, viņiem dota iespēja arī satikties ar Latvijas hokeja izlases treneri Hariju Vītoliņu, kā arī hokejistiem Mārtiņu Dzierkalu un Danu Ločmeli, kuri dalījās pieredzē, atmiņās par pasaules čempionātu hokejā, saviem mērķiem un ceļu uz to sasniegšanu.

Latvijas hokeja izlases treneris Harijs Vītoliņš atzīst, ka svarīgas un vienlaikus arī sarežģītas pasaules čempionāta hokejā laikā bijušas jau pirmās dienas, uzsverot, cik nozīmīgi ir saglabāt kontroli un dot ticību komandai, ka nosprausto mērķi var sasniegt! Tāpat arī jebkurā citā sporta veidā vai dzīves situācijās. "Ļoti svarīgi ir, kā tu uztver to informāciju, ko tev pasniedz, teiksim, skolotājs, rektors vai es kā treneris. Cik viņi nopietni uztver manas domas, ko es viņiem gribu pateikt. Un tas ir tas sākums pozitīvam un labam iznākumam.

Hokejisti Mārtiņš Dzierkals un Dans Ločmelis, daloties sajūtās par pieredzēto ar jauniešiem, stāsta, cik svarīgi ir pašiem būt iedvesmojošiem, kā arī sniegt labās emocijās citiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!