Foto: AFP/Scanpix/LETA

12 uzvaras 12 posmos. Tāda šobrīd ir "Red Bull" komandas bilance Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātā. Neviens no konkurentiem nespēj mest izaicinājumu, pārējās formulas pat tiek salīdzinātas ar F-2 spēkratiem. Šobrīd aktuāls ir tikai šis jautājums - vai dominējošā "Red Bull" un tās zvaigzne Makss Verstapens spēs turpināt tādā pašā garā un pārspēt neiedomājamus F-1 rekordus?

Svētdienas dominējošais Verstapena sniegums vainagojās ar vēsturiska rekorda labošanu - "Red Bull" izcīnīja jau 12. uzvaru pēc kārtas un pārspēja 1988. gadā "McLaren" iespētos 11 panākumus pēc kārtas. Toreiz ar dominējošo "McLaren" formulu, kuras jaudas agregāts bija "Honda" dzinējs, brauca leģendārie Airtons Senna un Alēns Prosts. Perfekta kombinācija.

Verstapens šobrīd ir tik dominējošs, ka komandai pat nav vajadzīgs līdzīga kalibra otrais pilots. Pat pēc dažiem šīs sezonas Peresa misēkļiem vienība tik un tā tuvojas uzvarai gan pilotu, gan konstruktoru ieskaitē. Verstapens šobrīd guvis jau septiņas uzvaras pēc kārtas, radot iespaidu, ka viņš ir neuzveicams.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!