Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Pirms četriem gadiem reti kurš futbola laukumā bija labāks par viņu. Radošais beļģu uzbrūkošais pussargs Edens Azārs nonāca apsolītajā zemē Madridē, lai savu spēku pilnbriedā gūtu vārtus, dalītu piespēles kā konfektes un virs galvas celtu trofejas. Rūgti, taču sapņi nekļuva par realitāti, un Azārs šonedēļ paziņoja par sāpīgu lēmumu - 32 gadu vecumā viņš ir spiests likt karjerai punktu. Iespējams, sakne visam meklējama kādā aukstā novembra vakarā.

Azārs pēc satriecošas karjeras Londonā, kurā iztrūka tikai triumfs UEFA Čempionu līgā, 2019. gada vasarā vērienīgā darījumā par milzīgu summu pārcēlās uz Madrides "Real". Kaut arī uz pirmssezonas treniņnometni ieradies ar vairākiem liekajiem kilogramiem, karjera Spānijas galvaspilsētā zīmējās skaistos toņos.

Madridē bija vēss 26. novembra vakars, UEFA Čempionu līgas mačā otrais puslaiks starp vietējo "Real" un Parīzes "Saint-Germain" tuvojās viducim. Mājinieki atradās vadībā ar 1:0 un 63. minūtē devās kārtējā uzbrukumā. Bumba nonāca pie vasarā nopirktā Azāra, taču uzreiz pret viņu izklupienu izpildīja tautietis...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!