Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 26. oktobrī, pulksten 14.30 "Delfi TV" studijā un tiešraidē portālā "Delfi" norisināsies diskusija "Darbinieku labbūtība: izaicinājumi un pieredzes", kurā dažādu uzņēmumu personālvadības un citi pārstāvji dalīsies pieredzē un aktuālākajās tendencēs, kā darbavieta var rūpēties par saviem darbiniekiem.

Diskusiju vadīs Artis Ozoliņš, kurš atzīst – pats savulaik izdegšanas dēļ iedzīvojies veselības problēmās. Uz diskusiju aicināti "Delfi" platformas #darbavietas partneri. Aptuveni stundu ilgajā sarunā pieredzē un novērojumos dalīsies dažādu uzņēmumu pārstāvji:

  • Līga Leimane, "Luminor" darbinieku izaugsmes un labbūtības vadītāja;
  • Sanda Bergmane-Behmane, "airBaltic" biznesa partnere personālvadības un labbūtības jautājumos;
  • Sandra Siliniece, "Cognizant" personāla vadītāja Baltijā;
  • Maija Kavace, "SmartLynx" talantu attīstības vadītāja;
  • Laura Baikova, "Delfi" personāla vadītāja.

Sarunu veidos trīs plašāki tēmu bloki: kopā noskaidrosim, kas ir darbinieku labbūtība un ar kādiem paņēmieniem darbavieta to var veicināt, diskutēsim par darbinieku izdegšanu, tās pazīmēm un iespējamiem risinājumiem tās novēršanā, kā arī apspriedīsim vienu no lielākajiem mūsdienu izaicinājumiem – darba un privātās dzīves līdzsvaru.

Diskusiju "Darbinieku labbūtība: izaicinājumi un pieredzes" organizē "Delfi" radošā reklāmas satura aģentūra "Delfi Brand Studio", un šis līdz ar platformu #darbavietas un rakstu sēriju "Misija: dedlains" ir vēl viens solis dažādu ar darba vidi saistītu tēmu aktualizēšanā.

Jau vēstīts, ka platformas #darbavietas mērķis ir sniegt iespēju darba devējiem un darba ņēmējiem iepazīties tuvāk – parādīt uzņēmuma vērtības, iepazīstināt ar pieejamiem bonusiem, darba vidi, iekšējo uzņēmuma kultūru un citu informāciju, kas palīdzētu ideālajam darbiniekam atrast ideālo darbavietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!