Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 7. martā, pulksten 14.30 "Delfi TV" studijā un tiešraidē portālā "Delfi" dažādu uzņēmumu pārstāvji tiksies diskusijā "Labbūtība kā prioritāte: uzņēmumu pieredze un izaicinājumi ceļā uz veselību darba vietā", lai dalītos dalīsies pieredzē un aktuālākajās tendencēs, kā darbavieta var rūpēties par saviem darbiniekiem.

Diskusiju vadīs podkāsta "HR Podcast" veidotāja Ilze Medne, kura kopā ar uzņēmumu pārstāvjiem mēģinās rast atbildes uz dažādiem darba devējiem un ņēmējiem aktuāliem jautājumiem. Sarunā piedalīsies "Delfi" platformas #darbavietas partneru pārstāvji:

  • Edgars Pīlips, ''Luminor'' Darbinieku pieredzes un atalgojuma daļas vadītājs;
  • Una Bitmane, ''Elfa Distrelec'' Klientu atbalsta nodaļas vadītāja;
  • Marina Volkova, ''airBaltic'' Talantu piesaistes un attīstības komandas vadītāja;
  • Sandra Siliniece, ''Cognizant'' Personāla vadītāja Baltijā;
  • Zane Caune, "EY Latvija" partnere.

Diskusijā uzņēmumu pārstāvji dalīsies pieredzē un redzējumā par elastīgu darba laika plānošanu un tā ieguvumiem, cilvēcisko prasmju nepieciešamību dažāda līmeņa vadītājiem, kā arī atgriezīsies pie vienas no šobrīd karstākajām tēmām sarunās par darba vidi – izdegšanu.

Šī ir jau otrā "Delfi" radošās reklāmas satura aģentūras "Delfi Brand Studio" organizētā platformas #darbavietas diskusija – pērn rudenī dažādu uzņēmumu pārstāvji dalījās pieredzē un zināšanās par to, ko īsti nozīmē rūpes par darbinieku un kā sevi un kolēģus paglābt no izdegšanas.

Jau vēstīts, ka platformas #darbavietas mērķis ir sniegt iespēju darba devējiem un darba ņēmējiem iepazīties tuvāk – parādīt uzņēmuma vērtības, iepazīstināt ar pieejamiem bonusiem, darba vidi, iekšējo uzņēmuma kultūru un citu informāciju, kas palīdzētu ideālajam darbiniekam atrast ideālo darbavietu. Tā līdz ar rakstu sēriju "Misija: dedlains", kur apkopoti dažādi darba ikdienā noderīgi padomi un pieredzes, ir vēl viens solis dažādu ar darba vidi saistītu tēmu aktualizēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!