Jau vairāk nekā četrus gadus rīdzinieki pazīst autoskolu „Credo”, kura šajā laika periodā ir kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām un pieprasītākajām autoskolām galvaspilsētā.
Mēs neuzskatam, ka „slīkoņu glābšana ir pašu slīkoņu rokās”. Kā tas nākas? Paņemt un iemest jaunieti no skolas sola Rīgas ielu virpulī? Vai likt respektablai mājsaimniecei pašai izprast galvaspilsētas sastrēgumu gudrības?! Protams – nē: apmācība mūsu autoskolā tiek organizēta, izmantojot kompetentu teorētisko nodarbību pasniedzēju un praktiskās braukšanas instruktoru īpaši izstrādāto programmu, tāpēc – vērtējot oficiālos CSDD statistikas datus – autoskolai „Credo” ir viens no augstākajiem rādītājiem valsts eksāmenu kārtošanā visā Latvijā.

Mācīties mūsu autoskolā var gan darba dienās – teorētiskās nodarbības notiek divreiz nedēļā: rīta, dienas vai vakara grupās -, gan brīvdienās – sestdienu vai svētdienu rītos. Apmācība ilgst sākot no piecām līdz astoņām nedēļām – apmācības ilgums atkarīgs no apmācības intensitātes.

Autoskola „Credo” piedāvā „B” kategorijas autovadītāju apmācību, kas nodrošina iespēju vadīt vieglo automobili. Kursantam tiek piedāvāta: kvalitatīva apmācība, viņš tiek sagatavots teorētiskā un praktiskās braukšanas eksāmenu veiksmīgai nokārtošanai, tiek organizēti autoskolas un valsts eksāmeni – vārdu sakot, tiek veikts viss, lai Jūs pēc iespējas īsākā laika posmā saņemtu autovadītāja apliecību. Starp citu, neskatoties uz to, ka autoskolas apmācības programma tiek sastādīta, pamatojoties uz Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas standartiem, pastāv arī iespēja mācīties individuāli ar pasniedzēju.

Autoskola „Credo” piedāvā praktiskās braukšanas nodarbības tieši kursantam piemērotā laikā ar speciāli aprīkotiem Mercedes, Audi, VW, Mitsubishi, Toyota, Opel, Nissan, Ford, Renault, Volvo u.c. marku automobiļiem. Praktiskās braukšanas nodarbības katram braukt gribētājam tiek organizētas individuāli un sākas uzreiz ar vieglo automobili, jo labākais auto-trenažieris – ir pats automobilis!

Viens no mūsu pamatmērķiem ir – maksimāli atbrīvot mūsu klientus no nevajadzīgas skraidīšanas uz dažādām instancēm, tieši tāpēc autoskola „Credo” organizē medicīnisko komisiju un pimo medicīnisko palīdzību, kas nepieciešamas autovadītāja apliecības iegūšanai, apmācības vietā klientu ērtībai.

Uz autoskolu nāk mācīties dažāda vecuma un dažādu profesiju pārstāvji. Pasniedzēji un instruktori atrod individuālu pieeju katram. Jums būs iespēja mācīties tieši tik ilgi, cik Jums būs nepieciešams, lai iegūtu kvalitatīvas un drošas automobiļa vadīšanas iemaņas.

Pat pēc autovadītāja apliecības iegūšanas praktiskās braukšanas insturktori vienmēr būs gatavi sniegt Jums nepieciešamās iemaņas, Jūsu vadītprasmes meistarības paaugstināšanai.

Mēs Jums novēlam, lai Jūsu automobiļi darbotos vairākus desmitus gadu. Bet, ja tomēr kaut kas atgadās ar automobili, tad vienīgi autoskolas „Credo” klientiem būs iespēja pēc autoskolas beigšanas veselu gadu bezmaksas izmantot mūsu ilggadējā partnera – autokluba „SOS”, kurš nodrošina neaizstājamu tehnisko palīdzību uz Baltijas valstu autoceļiem, pakalpojumus.

Ja Jūs ikdienā izmantojat datoru, tad mūsu dāvana – CD disks ar apmācības programmu – noteikti Jūs patīkami iepriecinās, jo tā nodrošinās Jums iespēju patstāvīgi mācīties arī mājās.

Atcerieties – Jūsu „Credo” – vienmēr ar Jums! Zvaniet un nāciet! Mēs Jums dāvāsim vadītprieku!

Tālrunis 720800, fakss 7221023, www.credo.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!