Lai gan laiks ir nepastāvīgs – brīžiem kļūst pavasarīgi silti, brīžiem ziemīgi vēsi, bet tad atkal rudenīgi slapjš un drēgns – cilvēki, kā visa dzīvā daba, jūt ilgi gaidītā pavasara tuvošanos. Tiklīdz saulīte palūkojas pāri mākoņu blīvas malai, mēs jau tajā pašā mirklī jūtam nepieciešamību doties laukā no garās ziemas laikā apnikušajām telpām.

Taču laika apstākļi nereti mēdz būt ļoti viltīgi. Palūkojoties laukā pa logu šķiet, ka ārā valda jauks laiks, bet tiklīdz esi izgājis no mājas, tevi sagaida nepatīkams, auksts vējš. Ar tādu vilšanos tikt galā nav viegli.

Taču tagad mēs varam piemuļķot pašu dabu! Infrasarkano staru sildītājus UFO, kuriem ziemas nogalē būtu jādodas vasaras guļā, var izmantot arī ārpus telpām. Novietojiet UFO uz terases un jau tūliņ pat varēsiet izbaudīt pavasari - rīkot barbekjū, priecāties par pirmajām pavasara puķēm. Savukārt, ja novietosiet UFO pagalmā, bērniem nebūs jāgaida līdz aprīlim vai maijam, lai varētu rotaļāties svaigā gaisā.

Ikviens, kuram ir vasarnīca zina, ka vasarnīcu sezonas sākumā nav ļaunāka murga par cīņu ar mitrumu telpās. Arī šajā gadījumā UFO var palīdzēt. Un tas viss pateicoties UFO darbības principam: siltums precīzi nokļūst uz priekšmetiem, kuri atrodas siltuma staru darbības zonā. Tādējādi kļuvis iespējams apsildīt jebkura lieluma telpu vai atklātu platību, turklāt neriskējot, ka gaiss kļūs pārāk sauss vai smacīgs.

Parastās apkures sistēmas gandrīz 80% enerģijas izmanto, lai iedarbotos uz gaisu, kurš sasilda apkārtējos priekšmetus. Infrasarkano staru sildītāji, turpretī, vispirms sasilda cilvēkus un priekšmetus un tikai pēc tam silda gaisu. Citiem vārdiem sakot - vairs nav jāgaida, līdz sasilst gaiss. Siltums izplatās uzreiz pēc ierīces ieslēgšanas (maksimālo jaudu UFO sasniedz 15 sekunžu laikā). Jāpiebilst, ka infrasarkano staru sildītāji UFO aizkavē nepatīkamu smaku rašanos, samazina mitrumu telpās, taču nesadedzina skābekli.

Turklāt siltās un mitrās telpās, kurās pastāv dažādu sēnīšu un pelējuma attīstībai labvēlīga vide, infrasarkano staru sildītāji ne tikai aizkavē dažādu nelabvēlīgu veidojumu attīstību, bet pat iznīcina tos. Starp citu, infrasarkano staru sildītāja darbības laikā nenotiek nekāda gaisa cirkulācija (nerodas caurvējš), līdz ar ko neveidojas putekļu plūsmas. Jāņem vērā arī tas, ka UFO ne tikai efektīvi silda, bet arī labvēlīgi ietekmē veselību.

Un vēl labvēlīgāk ir tas, ka tagad UFO var iegādāties par satriecoši zemu cenu! Līdz 16. martam infrasarkano staru sildītājus var iegādāties pavasara izpārdošanā. 

Sīkāk iepazīties ar UFO var vietnē: www.ufoterm.lv. Turpat atradīsiet informāciju par fotokonkursu. Lai piedalītos tajā, Jums tikai jānosūta konkursam dažas fotogrāfijas, kurā redzams kā Jūs izmantojat UFO.

Zvaniet pa tālr.22 300 302 un pasūtiet savu UFO! Vai meklējiet to veikalos: Nelss, Cenu klubs, K-rauta, Meistars, Kolorīts, Planeta-l, Specs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!