Atvaļinājumu, garu pastaigu, pikniku un ultravioletā starojuma laiks ir beidzies, taču sācies ir ne mazāk pasakains laiks – rudens! Dažādas ādas problēmas parādās līdz ar rudens iestāšanos - gan sejas un roku ādai, gan ķermenim. Pie tā ir vainīgas biežās temperatūras svārstības, spēcīgie rudens vēji un daudz citu faktoru, bez kā neviens rudens nav iedomājams. Bieži vien rudenī mūsu organisma imunitāte samazinās, un tas vairāk ir pakļauts dažādiem vīrusiem un saaukstēšanās slimībām, kas vistiešāk skar mūsu izskatu un kopējo ādas stāvokli. Ir nepieciešams pārskatīt savus ikdienas skaistuma rituālus un padomāt par papildu ādas kopšanas procedūrām un metodēm.

Viena no vislabākajām metodēm ādas kopšanā ir pīlings, no angļu valodas vārda peel - mizot, lobīt. Līdz ar jauno SPA tendenču parādīšanos paplašinās dažādu procedūru spektrs, tajā skaitā dažādi pīlinga veidi: mehāniskie, ar sāls vai cukura izmantošanu, enzīmu pīlings, kas piemērots maigai un jūtīgai ādai, AHA augļskābju pīlings, mandeļskābju pīlings, ķīmiskie pīlingi un daudzi citi. Laikapstākļi, ēšanas paradumi un citi faktori cilvēku ietekmē ļoti dažādi, tāpēc ir nepieciešama ļoti individuāla pieeja pīlinga izvēlē. Sākotnēji ieteicams pīlingu veikt vienreiz vai divreiz nedēļā.

Jogurta pīlings - maigs zemeņu jogurta pīlings visiem ādas tipiem. Noņem atmirušās ādas šūnas, padarot ādu maigu un gludu. Lieliski mitrina un baro ādu, atjauno audus, veicina kolagēna sintēzi. Tāds pats efekts ir lavandas un citronu pīlingam.  

Aromātiskais pīlings - pīlings-krēms maigi un efektīvi attīra ādu, sagatavojot to nākamajām procedūrām. Pīlings satur žožobas, lavandas un citrona ēteriskās eļļas. Pateicoties savam sastāvam, pīlingam piemīt nomierinošas, atjaunojošas, vielu apmaiņas normalizējošas, tauku šūnu šķīdinošas un atsvaidzinošas īpašības.

Īru sūnu pīlings - pīlings ar jūras sāli un īru sūnām ādas attīrīšanai un mitrināšanai. Izkaltētie īru sūnu gabaliņi lieliski palīdz attīrīt ādu un noņemt ādas raga kārtiņu. Īru sūna satur polisaharīdus, organiskās skābes, fermentus un vitamīnus, kas nepieciešami ādas apmaiņas procesu un elastības uzlabošanai.

Rūpēties par savu ādu ir nepieciešams ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, tāpēc plašais piedāvāto procedūru spektrs gaida Jūs Hotel Jūrmala Spa. Tāpata jūs gaida arī īpaši šim rudenim izveidotie SPA rituāli: Tomāts, Ābols, Siena pļauja un Rudens harizma ar dažādiem pīlinga veidiem, masāžām un maskām. Šis piedāvājums atšķiras ar savu aktualitāti, pievilcīgo cenu un burvīgajām procedūrām.Hotel Jūrmala Spa visus aicina izmēģināt jaunās procedūras un lieliski pavadīt laiku!

Cilvēka ādas stāvoklis ietekmē mūsu izskatu un garastāvokli, kā arī otrādi, tāpēc neaizmirsīsim rūpēties par sevi un biežāk smaidīsim!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!