Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu tūninga kompānija "Timeless Kustoms" pārbūvējusi 1965. gada muskuļauto "Ford Mustang", kā rezultātā šis prototips ar "Vicious" nosaukumu attīsta 1000 zirgspēku.

1000 zirgspēku jaudīgais "Vicious" izstrādāts uz "Art Morrison" kompānijas šasijas ar regulējamiem amortizatoriem no "Chevrolet Corvette". No oriģinālā "Ford Mustang" autentiskajā veidolā šeit saglabāts ir tikai jumts, visi pārējie virsbūves paneļi ir ar "tūninga" aerodinamiskajiem elementiem agresīvākam izskatam.

"Timeless Kustoms" prototips aprīkots ar 5,1 litru V8 "Ford Performance" dzinēju, kas aprīkots ar kompresoru un divām turbīnām, kā arī "MagnaFlow" izplūdes sistēmu. Rezultātā motora jauda attīsta 1000 zirgspēku. Dzinējs sajūgts ar sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu.

Ņemot vērā milzīgo jaudu, uzlabotas arī spēkrata bremzes – tās šeit ir keramiskās ar 394 milimetru diametra diskiem, kā arī sešu un četru cilindru bremžu skavām attiecīgi priekšā un aizmugurē. Automobilim uzstādīti 19 collu riteņu diski no "Dodge Viper ACR".

Savukārt interjers viscaur ir sarkanā krāsā – automobilim uzstādīts "Sparco" stūresrats, digitālais mērinstrumentu panelis un sacīkšu braukšanas sēdekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!