Foto: Shutterstock
Krēmīgi, sulīgi un bez liekām taukvielām – tādi ir šie gardie salāti, ko var pagatavot nieka piecu minūšu laikā.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 vārīta vistas fileja2 gatavi avokado1 liels ābols1 selerijas kāts1 laims, norīveta miziņa un sula1 šķipsnacukurs pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Ābolu un avokado nomizo. Vārītu vistas fileju (to var aizstāt arī ar kūpinātu vistas gaļu vai iepriekšējās dienas vakariņās baudītā vistas cepeša pārpalikumiem), ābolu, avokado un selerijas kātu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā.

2
  • Šajā rakstā atklājām vienkāršu knifu, kā pareizi vārīt vistas fileju, lai tā nezaudētu sulīgumu.
3

Pievieno sāli, piparus, cukuru, laima miziņu, laima sulu un visu samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!