Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrise Demija Mūra, kura šogad novembrī svinēs savu 60. jubileju, jau vairākus mēnešus ir jaunās attiecībās – viņas mīļotais vīrietis ir ēdināšanas pasaulē labi zināmais šveicietis Daniels Hams, ziņo "US Weekly".

Pirmo reizi par Mūras jauno vīrieti tabloīdi ziņoja marta izskaņā, kad viņa kopā ar Humu tika pamanīta Parīzes modes nedēļā, kādā no skatēm sēžot pirmajā rindā. Tobrīd aktrise apstiprināja, ka viņai ir jauns draugs, bet nu sociālajos tīklos abi vairs nevairās publiski vēstīt par savām attiecībām.

Nule abi apmeklējuši tenisa turnīru "French open", atbalstot Rafaelu Nadalu.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Kā vēsta "US Weekly", Mūras draugs ir par viņi 13 gadus jaunākais šefpavārs Hums, ar kuru viņa iepazinusies caur kopīgiem draugiem. Hums savu karjeru sāka Šveicē un jau 24 gadu vecumā ieguva pirmo "Michelin" zvaigzni – augstāko novērtējumu pavārmākslā. Pēc tam viņš pārcēlās uz ASV, kur šobrīd vada vienu no pasaulē labākajiem restorāniem "Eleven Madison Park" Ņujorkā. Daniela Huma vadībā 2021. gadā tika pilnībā mainīta šī restorāna ēdienkarte – tagad tā ir vegāniska –, un nu šī vegāniskā ēdināšanas iestāde ir pirmā pasaulē, kas var lepoties ar trim "Michelin" zvaigznēm.

46 gadus vecajam Hamam aiz muguras ir šķirta laulība; viņš ir trīs bērnu tēvs.

Demijai Mūra ir trīsreiz šķīrusies – viņas pirmā laulība ar mūziķi Frediju Mūru ilga četrus gadus, otrā ar aktieri Brūsu Vilisu 13 gadus, un trešā – ar aktieri Eštonu Kučeru – izira pēc astoņu gadu kopdzīves.

Mūrai ir trīs meitas no Vilisa. Bijušie lauleņi saglabājuši ģimeniski tuvas attiecības arī pēc laulības beigām. Nesen, kad Viliss paziņoja par karjeras beigām neārstējamas un progresējošas slimības dēļ, Mūra viņu dažādi atbalstīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!