Foto: Privātais arhīvs
Guna Paidere ir Uzņēmumu reģistra (UR) galvenā valsts notāre – iestādes vadītāja. Viņas vadībā UR piedzīvojis tehnoloģisko progresu. Arī pašlaik tiek īstenots digitālās transformācijas projekts, lai ieviestu automātisku lēmumu pieņemšanu, kas būs inovācija Eiropas, varbūt pat pasaules līmenī.

Uzsākot uzņēmējdarbību, UR ir pirmais kontakts ar valsti un pirmais iespaids par valsti, sarunā ar "Delfi Bizness" norāda Paidere.

Viņa stāsta, ka pēc dabas ir optimiste un tic labajam.

Pašreizējā personīgā aktualitāte ir iegūt motocikla tiesības.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Darbs valsts pārvaldē man personīgi šķiet iedvesmojošs, jo ikdienā risinu jautājumus, kas ietekmē plašāku sabiedrību. Darbs UR ir dubultā motivējošs, jo ikdienā apkalpojam aktīvāko Latvijas sabiedrības daļu – uzņēmējus, kas ir būtisks dzinējspēks mūsu labklājības veicināšanā, biedrības – kas ir pilsoniski aktīvā sabiedrības daļa.

Klienti ir dinamiski, un arī iestādei tādai jābūt, un ļoti cenšamies, lai ikdienā klients pakalpojumus saņemtu ātri un kvalitatīvi. Kā būtisku sava darba daļu redzu arī Latvijas starptautiskās reputācijas spodrināšanu – piedalos dažādos projektos, konferencēs, darba grupās un ekspertu sanāksmēs, lai dalītos ar mūsu labo pieredzi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!