Trešdienas pēcpusdienā uz Babītes šosejas ir aizdedzies "Rīgas satiksme" autobuss, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Jānis, kurš atsūtījis video.

"Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane apstiprina, ka ap pulksten 14 ir aizdedzies 13. maršruta autobuss. "Autobusa vadītājs pamanīja, ka no motortelpas parādās dūmi, par ko ziņoja dispičeram. Negadījumā cilvēki nav cietuši, tiks skaidroti notikušā apstākļi," pastāstīja Bartaševiča-Feldmane.

Pulksten 14.16 VUGD saņēma izsaukumu uz Babītes novada Babītes pagastu, kur ar atklātu liesmu dega autobuss. Ugunsdzēsējiem ierodoties konstatēts, ka deg sabiedriskais autobuss pilnā platībā un cilvēki no tā izkļuvuši pirms VUGD ierašanās. Pulksten 14.36 ugunsgrēks tika lokalizēts un tajā 20 kvadrātmetru platībā dega autobuss, kā arī žogs un pietura.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka Babītē (pagrieziens uz Vārnu krogu) virzienā uz Jūrmalu satiksme uz brīdi bija bloķēta.

"Rīgas satiksme" Sociālajā kontā "Twitter" ziņoja, ka uz laiku tehnisku iemeslu dēļ tika pārtraukta 13. maršruta autobusu kustība Jūrmalas gatvē, pie Kleistu ielas – abos virzienos.

View this post on Instagram

Nu traki...
A post shared by Jānis Dzilna (@janisdzilna) on May 8, 2019 at 4:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!