BMW brauc pa lielveikala "Maxima" un izklaides parka "Skypark" jumtu sānslīdē – šādu ainu aizvadītajās dienās Rīgā, Grostonas ielā 1 novērojis kāds "Delfi" aculiecinieks, kurš nobažījies par apmeklētāju drošību.

"Uzspļaut bērniem un cilvēkiem," raksta aculiecinieks, kurš notikušo iemūžināja video. "Bet lejā batutu centrs "Skypark", vai par maz pasaulei ar tirdzniecības centriem "Ziemas Ķirsis" Kemerovā un Zolitūdes "Maximu"? Visiem nospļauties, ka virs jūsu bērniem regulāri tiek rīkoti dragreisi," turpina lasītājs.

Aculiecinieka uzņemtos kadrus portāls "Delfi" parādīja arī ēkas Grostonas ielā 1 nomniekiem SIA "Maxima Latvija". Uzņēmumā pateicas par informāciju un norāda, ka tā nodota tirdzniecības centra īpašniekam lietas apstākļu skaidrošanai. "Mēs esam ēkas nomnieki un viennozīmīgi neatbalstām šādas aktivitātes," pauda uzņēmuma komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Savukārt uzņēmumā, kuram pieder "Maxima" nomātā ēkas Grostonas ielā 1, portālam "Delfi" apstiprināja, ka ir informēti par veseliem trīs gadījumiem, kuros BMW markas automobiļi publiski pieejamā daudzstāvu auto stāvlaukumā pārvietojušies sānslīdē, tādējādi apdraudot veikala un izklaides centra apmeklētāju drošību. Uzņēmums sazinājies ar lieciniekiem, noskaidrojis ceļu satiksmes noteikumus pārkāpušo automobiļu numurzīmes un tuvākajās dienās ar iesniegumu vērsīsies Valsts policijā. Uzņēmumā cer, ka policija vainīgos sauks pie atbildības.

Kā norāda ēkas īpašnieki, tad visos gadījumos pārkāpums notiek tikai dažu minūšu laikā, tāpēc novērst tos uzreiz ir sarežģīti. Visi trīs pārkāpumi, no kuriem divus paveicis viens un tas pats auto, notikuši aprīļa laikā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!