Foto: DELFI
Zasulauka un Zalves ielas krustojumā, ceļa segumā izveidojoties bedrei, tajā iebraucis autobuss, portālu "Delfi" ceturtdienas vakarā informēja aculieciniece Laura.

Aculieciniece raksta, ka notikusi avārija, kur izskalotā bedrē iebraucis "Rīgas satiksme" autobuss. Tas tika izvilkts, bet tad bedrē iebraukusi vēl viena automašīna.

Notikuma vietā izveidojies neliels dīķis, tāpēc bedri nevar saredzēt, norāda aculieciniece. Viņa stāsta, ka šeit parasti izveidojas paliels dīķis, iepriekš bijusi arī bedre, bet tā salabota. Kā pieļauj aculieciniece, iespējams, ūdens kārtējo reizi ir izskalojis bedri.


"Rīgas satiksme" savā "Twitter" profilā raksta, ka slēgtas kustības dēļ Zasulauka ielā, 56. maršruta autobusi virzienā uz Daugavgrīvu un 35. maršruta autobusi virzienā uz Pleskodāli brauc pa Volguntes ielu, tālāk pa Rucavas ielu, nogriežoties uz Šampētera ielu un atgriežas maršrutā.

Tiek izlaista pieturvieta "Zasulauka iela".

Savukārt otrā virzienā, autobusi tiek novirzīti no Zasulauka ielas pa Šampētera ielu, Rucavas ielu un tālāk pa maršrutu, tiek izlaistas pieturvietas "Irlavas iela" un "Rucavas iela".

Valsts policijā portālam "Delfi" apstiprināja, ka izsaukums uz Zasulauka un Zalves ielas krustojumu saņemts pulksten 17.57.

Tika saņemta informācija, ka bedrē iebraucis satiksmes autobuss. Pēc brīža bedrē iebraukusi arī automašīna. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka notikusi ūdensvada avārija, tāpēc izskalota bedre.

Aizvien Zasulauka ielas posmā no Zalves ielas līdz Stendes ielai ir slēgta satiksme abos virzienos. Autovadītāji ir aicināti apbraukt šo posmu, izvēloties citu maršrutu, norādīja policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!