Foto: DELFI Aculiecinieks
Šā gada februāra izskaņā Maskavā tirdzniecības tīkla "Pjateročka" veikalā ir nopērkams "Lāčplēša alus", liecina aculiecinieka fotogrāfija, kuru tas atsūtījis portālam "Delfi". Savulaik leģendārā Lielvārdes alus zīmola ražošana jau kādu laiku Latvijā vairs nenotiek. Pēc līdzīgiem foto pērn septembrī uzņēmums jau vainoja negodprātīgus partnerus, bet šo jaunāko foto nekomentē – tā kā neesot zināms foto redzamo bundžiņu ražošanas datums un partijas numurs. Vienlaikus SIA "Cido grupa" apstiprina, kopš pērnā gada septembra esot pilnībā pārtraukts "Lāčplēša alus" eksports uz ārvalstīm.

"Mans Maskavas Universitātes studiju biedrs šī gada 18. februārī vienā no tīkla "Pjateročka" veikaliem Maskavā uzņēma bildi ar mūsu alus produkciju pie veikala plaukta," portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Vitālijs Katins.  "Tā kā alus derīguma termiņš nav mērojams gados, šķiet, ka mūsu ražotājs maskaviešus apgādā regulāri," pieļauj lasītājs.

Kā redzams fotoattēlā, tad veikala piedāvājumā ir trīs veidu "Lāčplēša alus" zīmoli – "Lāčplēsis Dzintara", "Lāčplēsis Gaišais", "Lāčplēsis Kviešu". Fotogrāfiju portāls "Delfi" pārsūtīja arī alus ražotājam SIA "Cido grupa", kā arī lūdza sniegt komentāru aculiecinieka piefiksēto.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!