Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 10. jūnijā Rīgas Motormuzejs svinīgi atklāja savu jauno interaktīvo ekspozīciju, kas piesaistīs gan vietējos apmeklētājus, gan pilsētas viesus. Jaunā ekspozīcija piedāvā divas nozīmīgas sadaļas.

Pirmajā sadaļā apmeklētāji tiek aicināti, izmantojot interesantu interaktīvu risinājumu, atpazīt un izprast propagandas elementus. Klasiskajā ietvarā izveidotā ekspozīcija sniedz dziļāku izpratni par vēsturiskajiem notikumiem un informācijas ietekmi uz sabiedrību, piedāvājot jaunu un aizraujošu veidu, kā izzināt vēsturi. Papildus ir arī izstrādāts digitāls tests, lai pēc ekspozīcijas iepazīšanas pārbaudītu savas zināšanas.

Modernizētā kulta auto ekspozīcija piedāvā apmeklētājiem iejusties filmas galvenā varoņa lomā. Instalācija ir bagātināta ar modernākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, kas ļauj apmeklētājiem piedzīvot aizraujošu ceļojumu kino pasaulē, rezultātā saņemot video materiālu ar savu dalību. Papildus tam, apmeklētājiem ir iespēja iesēsties klasiskā "Porsche 944", izbaudot leģendārā automobiļa šarmu un piedzīvojumu garšu.

Atklāšanas ceremonijā piedalījās muzeja un Ceļu satiksmes drošības direkcijas vadība, satiksmes ministrijas pārstāvji, ekspozīcijas izstrādātāji, mediji un citi viesi, kas uzsvēra muzeja nozīmi un ieguldījumu kultūras un izglītības jomā. Ceremonijas laikā viesi izbaudīja jaunās ekspozīcijas piedāvātos interaktīvos risinājumus un klātienē piedzīvoja muzeja jaunās iespējas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!