Jauna auto iegāde bieži vien ir gana laikietilpīgs process. Pat brīdī, kad jau esat noskatījuši iekāroto auto, ir jārēķinās ar auto piegādes termiņiem, finansējumam nepieciešamo "papīru" kārtošanu un citām formalitātēm, kuras arī prasa laiku. Bet ko jūs teiktu, ja pie jauna auto būtu iespējams tikt, teiksim, 10 minūtēs?

Spāņu sportisko automobiļu izplatītājs Latvijā "Autobrava Motors" sadarbībā ar "MyBee" izveidojuši projektu, kurā piedāvā auto abonēšanas pakalpojumu "Cupra Drive Powered by MyBee". Gan privātās, gan juridiskās personas abonēšanas pakalpojumā var piekļūt visiem "Cupra" modeļu klāsta automobiļiem.

Dažādas auto abonēšanas platformas Latvijā ir ārkārtīgi populāras, bet pārsvarā tās ir orientētas uz īstermiņa nomas pakalpojumiem. Savukārt "Cupra Drive" ir kas līdzīgs pilna servisa līzingam jeb nomai. Klientam nav jāuztraucas par transporta pieejamību, kā tas bieži gadās ar koplietošanas auto, kuru novietojāt pie mājas, bet pēc mirkļa tā tur vairs nav, jo to jau paņēmis kāds cits.

Izmantojot šo servisu, var tikt pie sava auto uz periodu no sešiem mēnešiem līdz pat vairākiem gadiem. Auto saņemšana notiek Rīgā, pie "Autobrava Motors" salona, Krasta ielā. Un šim procesam nav nepieciešama citu cilvēku klātbūtne – auto ir saņemams jebkurā diennakts laikā, līdzīgi kā īstermiņa koplietošanas pakalpojumu platformās, ieejot savā lietotāja profilā no viedtālruņa un attālināti atslēdzot auto.

Kā garants tam, ka klients ir maksātspējīgs, kalpo pirmā iemaksa: jo lielāka tā būs, jo mazāks būs mēneša maksājums, jo iemaksātā summa tiek atrēķināta no abonetamaksas. Abonēšanas maksā ir iekļautas KASKO un OCTA polises, sezonai atbilstošas riepas, kā arī to uzstādīšana un glabāšana.

Iespējams, kāds savu auto vēlas aprūpēt pats un darīt to gadiem. Taču cilvēkiem, kuri automobiļus maina biežāk vai arī kuriem biežāk nākas mainīt savu dzīvesvietu, piemēram, darba dēļ, šī var būt alternatīva personiskā auto iegādei.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!