Foto: Publicitātes foto

Jaunais gads ir sācies ar labām ziņām budžeta klases automobiļu faniem jeb ļaudīm, kuru redzes lauks aptver automašīnas ar saprātīgu aprīkojumu par saprātīgu cenu, jo pavasarī pie mums nonāks jaunās paaudzes "Dacia Duster".

Aizvadītā gada nogalē "Delfi" bija ekskluzīva iespēja kā vienīgajiem no Latvijas piedalīties slēgtā "Dacia Duster" prezentācijas pasākumā Portugālē. Atšķirībā no ierastajiem šāda veida pasākumiem, kur sarunas par jauno modeli mijas ar izmēģinājuma braucieniem pa dažāda rakstura ceļiem tuvējā apkaimē, franči šoreiz aprobežojās ar statisku prezentāciju – iedziļināšanos "Duster" īpašību un aprīkojuma niansēs, un vairākām vidē stratēģiski izvietotām mašīnām, lai klātesošajiem pasvītrotu jaunā modeļa atbilstību dzīvei dabas apskāvienos. Tāpat tika uzsvērts, ka arī jaunais "Duster" lieliski atbilst augsto procentlikmju laikmetam, kad ikviens, kurš nevar vai neprot palielināt savus ienākumus, meklē iespējas ietaupīt.

Taupīšana ir arī viena no "Dacia" prasmēm, un dzīvē tā pozitīvi ietekmē jauno automašīnu galīgo cenu. Taupības pasākumu efekts šī zīmola mašīnās ir jūtams jau pirmajā saskarsmes brīdī. Ja no ārpuses tas varbūt nav tik uzkrītošs, tad atverot durvis un sperot kāju pāri slieksnim, ekonomiski izdevīgie materiāli nepaliks nepamanīti. "Duster" nav izņēmums, jo, apsēdies pie stūres, tu sāc novērtēt, ka visapkārt apdari veido vienkāršas plastmasas izstrādājumi un ar to ir jārēķinās pat visdāsnāk aprīkotajās kompaktā pilsētas apvidnieka versijās. Tai pašā laikā montāžas kvalitāte šķiet solīda un jebkuru trūkumu salona apšuvumā kompensē "Duster" tehnoloģiskais piedāvājums.

Te nav tālo lāzergaismu, nakts redzamības sistēmas vai ledusskapis šampanietim aizmugurējā sēdekļa atzveltnē, taču ir viss nepieciešamais, ko var sastapt vairumā mūsdienu auto un kas nepieciešams vidusmēra automobilistam. Jaunā "Duster" klāstā tagad ir

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!