Foto: DELFI Aculiecinieks

Latvijas auto entuziastus šonedēļ priecēs itāliešu superauto no "Ferrari" kluba "Scuderia Ferrari Club". Pirmo reizi kluba pasākumu organizēšanas vēsturē no 16. līdz 22. jūlijam tiek organizēta nedēļas tūre pa visu Latviju ar 12 "Ferrari" automašīnām no Itālijas un Luksemburgas. Savukārt sestdien Rīgā tos klātienē varēs apskatīt ikviens interesents.

Uz Latviju šie "Ferrari" spēkrati no ārzemēm tika atgādāti ar treileri. Nedēļas laikā šo superauto īpašnieki mēros vairāk kā 1000 km pa Latviju. Maršruts sāksies Rīgā un turpināsies Siguldā, Cēsīs, Ludzā, Rēzeknē, Bauskā, Liepājā, Kuldīgā, Ventspilī un Jūrmalā, kur katram interesentam būs iespēja uzzināt vairāk par konkrētās markas automobiļiem.

Pasākumā plānota bagātīga programma, kuras laikā tūres dalībniekiem būs iespēja apskatīt pilis, muižas un citas Latvijā ievērojamas un vēsturiskas ēkas, izstādes, muzejus, kā arī apbrīnot Latvijas dabas skaistumu un piedalīties citos daudzveidīgos pasākumos.

Maršruta noslēgumā sestdien, 22. jūlijā, pulksten 14.00 Rolanda laukumā, pie Rīgas domes plānota parāde, kurā piedalīsies arī vietējie "Ferrari", kā arī citu ekskluzīvu marku automašīnas, kā piemēram, "Lamborghini" un "McLaren".

Savukārt pasākuma noslēgumā 22. jūlijā, pulksten 21.00 paredzēta ekskluzīva ballīte Andrejsalas restorānā "Koya", uz kuru pat ierobežotā skaitā tiek piedāvāts ikvienam interesentam iegādāties biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!