Foto: Shutterstock

Britu miljardierim Ričardam Brensonam piederošā kruīza kompānija "Virgin Voyages" izveidojusi mēneša ilgu kruīzu, kas vērsts uz cilvēkiem, kuri strādā attālināti, raksta "CNBC".

Būtībā tie ir četri nedēļu ilgi kruīzi, kas apvienoti vienā, lai piesaistītu attālināti strādājošos, kuri mēnesi vēlētos pavadīt jūrā Dienvideiropā.

Piedāvājumā ar nosaukumu "Scarlet Summer Season Pass" ietilpst vieta diviem cilvēkiem un tā cena ir 9990 ASV dolāri. Cenā ietilpst istaba, ēdināšana, grupu fitnesa nodarbības un wifi, kā arī veļas mazgātavas pakalpojumi, ikdienas tējas un kafijas kuponi, kā arī darba zona.

24 stundu laikā pēc šī piedāvājuma izziņošanas uz to bija pieteikušies vairāk nekā 2000 cilvēku. Kad tika atvērtas rezervācijas, vietas mēnesi ilgajā kruīzā, kas aptver tādas pilsētas kā Kannas, Romu un Ibizu, tika izpārdotas 48 stundu laikā, pastāstījis kāds uzņēmuma pārstāvis.

Reaģējot uz interesi, "Virgin Voyages" piedāvājis vēl papildu vietas uz otrā kruīza kuģa. Maršrutā kursēs kuģi "Scarlet Lady" un "Resilient Lady", no kuriem katrs var uzņemt aptuveni 2700 viesu. Plānots, ka kruīza kuģi kursēs no šī gada jūnijam līdz septembrim.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!