Foto: DELFI
Ukraiņu investoru grupa, kas maijā atklās "Mercure Riga Centre Hotel" viesnīcu Rīgā, Elizabetes ielā 101, turpinās investēt Latvijā, un viņu plānos ir kopumā radīt vairāk nekā 400 jaunas darba vietas.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja jaunās četrzvaigžņu viesnīcas "Mercure Riga Centre Hotel" direktors Aigars Gerhards, šī viesnīca piedāvā 150 jaunas darba vietas. Patlaban aktīvi tiek meklēti darbinieki dažādās nodaļās - recepcijas darbinieki, pavāri, viesmīļi un citi darbinieki. Kā novēroja "Nozare.lv", darba sludinājumu portālos SIA "Newcon Hospitality Group" ik pa laikam izsludina jaunu konkursu, meklējot darbiniekus "Mercure Riga Centre Hotel".

Plānots, ka 2015.gadā tiks pabeigta pieczvaigžņu viesnīca Jēkaba ielā, kurā tiks investēti aptuveni 20 000 000 eiro. Arī tajā tiks meklēti jauni darbinieki. Ar šiem diviem viesnīcu projektiem nekas neapstāsies, un ukraiņu investori plānojuši arī turpmākajos gados ieguldīt Latvijā. Kādi ir šie biznesa plāni, tas gan pagaidām netiek atklāts. Tiesa, aprēķināts, ka, pateicoties šiem projektiem, kopumā tiks radītas vairāk nekā 400 jaunas darba vietas.

Kā ziņots, Francijas viesnīcu tīkla "Accor" pirmā viesnīca Rīgā "Mercure Riga Centre Hotel" tiks atklāta 1.maijā.

"Mercure Riga Centre Hotel" Elizabetes ielā 101 būs četrzvaigžņu viesnīca, tās īpašnieki ir ukraiņu investoru grupa, kas, pamatojoties uz franšīzes līgumu, piedāvās viesnīcu ar "Mercure" zīmolu.

Viesnīcā būs pieejami 143 ekskluzīva dizaina viesnīcas numuri, jauna koncepta un izskata viesu uzņemšanas zona, kas, pēc īpašnieku vārdiem, lauzīšot stereotipus, kā tai jāizskatās, un ienesīšot jaunas vēsmas Rīgas viesnīcu pakalpojumu tirgū. Viesnīcā būs sešas dažādu izmēru konferenču un banketu zāles, kā arī SPA centrs, atpūtas un izklaides komplekss viesnīcas 6. un 7.stāvā, kur būs iespējams nokļūt, izmantojot ārpusē izvietoto panorāmas liftu.

Renovētā ēka Elizabetes ielā 101 kā īres nams celta 1901.gadā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Newcon Hospitality Group" dibināta 2013.gada maijā, uzņēmuma īpašnieks ir Kiprā reģistrētais "Triazy Limited". Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu (2846 eiro), valdes loceklis - Andrejs Maliks.

"Accor" visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 150 000 cilvēku un pārvalda aptuveni 4000 viesnīcu, tostarp "Ibis", "Mercure", "Novotel" un "Sofitel" zīmolus.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!