Foto: F64
Aizvadītajā darba nedēļā Viļņā un Rīgā sarukušas degvielas cenas, savukārt Tallinā tās nav mainījušās, biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Tāpat dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, savukārt zemākā cena - Tallinā.

Piektdien Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,249 eiro litrā, kas ir par 0,4% mazāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 2,2% un bija 1,129 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,282 eiro litrā, kas ir par 0,7% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, samazinājusies par 0,5% un bija 1,171 eiro par litru.

Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien bija 1,215 eiro par litru, tāpat dīzeļdegvielas cena Tallinā nemainījās un bija 1,109 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā šonedēļ nav mainījusies un bija 0,529 eiro par litru. Rīgā autogāzes cena samazinājās par 0,5% - līdz 0,562 eiro, bet Viļņā autogāzes cena augusi par 1,7% - līdz 0,542 eiro par litru.

95.markas benzīna, dīzeļdegvielas un autogāzes cenu izmaiņas (eiro par litru) "Statoil" Rīgas degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!