Foto: Publicitātes foto
Koka karkasa moduļu māju ražotājs "MyCabin" Jelgavā atklājis jaunu ražotni. Šis solis ir daļa no uzņēmuma stratēģijas palielināt ražošanas jaudu un veicināt pārdošanas apjomus.

"MyCabin" vadītājs Ģirts Draugs stāsta, ka Jelgava piedāvā plašākas ražošanas telpas un teritoriju, kas ir būtiski augošajam uzņēmumam. "Mums svarīga ir arī ģeogrāfiski centrāla lokācija, jo visas mājas klientiem Eiropā tiek vestas no mūsu ražotnes."

Jaunās ražotnes platība ir 2900 m2, ofisa platība 150 m2, un teritorijas platība sasniedz 2,4 ha. Plānots, ka tuvākajā nākotnē varētu tikt uzbūvēta vēl viena ražotne, kas kopējo platību palielinātu līdz 9900 kvadrātmetriem, nodrošinot lielākas iespējas uzņēmuma attīstībai.


"Jaunās telpas ir aprīkotas ar energoefektīvu apkures sistēmu, kas nodrošina ne tikai patīkamus darba apstākļus, bet arī kontrolētus klimata apstākļus māju ražošanai, kas ir būtiski rūpnieciski ražotām mājām," piebilst Draugs.

Tāpat jaunā ražotne ir aprīkota ar tilta celtni, kas spēj pārvietot līdz pat 3,2 tonnas smagas konstrukcijas, atvieglojot gan materiālu pārvietošanu, gan paneļu un citu konstrukciju ražošanas procesus.

Tuvāko divu gadu laikā "MyCabin" plāno ieguldīt līdz 3 miljoniem eiro jaunās CNC koka apstrādes iekārtās un citās modernās tehnoloģijās, lai palielinātu ražošanas kapacitāti un efektivitāti, daļēji automatizējot ražošanas procesu.


"MyCabin" tagad var vienlaikus ražot līdz pat 19 mājām mēnesī, kas ir ievērojams pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējo ražotnes jaudu – 7 mājas mēnesī. Šis kapacitātes pieaugums ir būtisks solis uzņēmuma attīstībā, jo "MyCabin" pamattirgi ir Latvija un ASV, ar aizvien pieaugošu klātbūtni jaunos tirgos – Igaunijā, Nīderlandē un Beļģijā.

Šogad uzņēmums plāno sasniegt 2 miljonu eiro apgrozījumu.

"MyCabin" piedāvā rūpnieciski ražotas skandināvu dizaina moduļu mājas, ko gatavā veidā var uzstādīt jebkurā zemes gabalā, kur atļauta apbūve. Šobrīd pircējiem pieejami četri vissezonas koka karkasa māju modeļi, ko iespējams savstarpēji komplektēt un savienot ar terasi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!