Foto: Shutterstock

Murads Juško pēc plaši izskanējušā incidenta atkāpsies no restorāna "COD" (SIA "Simply delicious") valdes locekļa amata, sociālajā tīklā "Instagram" informē "COD".

""COD" restorāna darbinieku vārdā izsakām lielu nožēlu par notikumiem, kuros iesaistīts Murads Juško, un atvainojamies visiem, kas šajā situācijā cieta. Agresija nav pieņemama, bet tam, kas to pieļāvis, ir jāatbild par savu nodarījumu. Apzinoties šo un uzņemoties atbildību par savu personīgo rīcību, Murads Juško ir atkāpies no "COD" valdes locekļa amata," teikts ierakstā.

Tāpat viņam turpmāk nepiederēšot uzņēmuma daļas, šis juridiskais process patlaban ir uzsākts.

""COD" – tā nav viena cilvēka radīta vieta, savukārt notikušo pārkāpumu ir izdarījis konkrēts cilvēks, kuram par to arī jāatbild," pausts "Instagram".

No ceturtdienas "COD" vadību pārņem restorāna direktore Megija Ozola un šefpavārs Artūrs Taškāns.

Uzņēmums "Simply delicious" pagājušajā gadā strādājis ar apgrozījumu 448 834 eiro apmērā, peļņa pēc nodokļiem – 50 912 eiro, liecina "Lursoft" dati. "Simply delicious" patiesie labuma guvēji patlaban ir Aleksandrs Špatcs un Murads Juško.

Lietotnē "X" 12. novembrī tika publicēts īss video, kurā redzams brīdis, kurā zināms restorānu īpašnieks Murads Juško iesit sievietei. Viņš iepriekš apstiprināja, ka video redzamais vīrietis ir viņš un minēja, ka sievieti nav pazinis, taču viņa aizskārusi vīrieša ģimeni, ko viņš pieļaut nevarot.

Portāla "Delfi" rīcībā nonāca video, kurā redzama abu cilvēku saziņa pirms sitiena, kā arī informācija, ka konflikts, iespējams, turpinājies ārpus bāra durvīm. Plašāk lasāms šeit.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!