Foto: DELFI

Zīmols "Bolt" skrejriteņu sezonu šogad ir jau noslēdzis, un pilsētvidē manāmie kupenās iestigušie braucamrīki drīzumā tiks savākti, "Delfi Bizness" pastāstīja "Bolt" skrejriteņu vecākais operāciju speciālists Valts Marga.

"Drošība nemainīgi paliek viena no mūsu prioritātēm, tāpēc līdz ar sniegota un aukstāka laika iestāšanos kopš šīs nedēļas sākuma "Bolt" mobilajā lietotnē skrejriteņu nomas pakalpojums nav vairs pieejams un skrejriteņi ir tikuši deaktivizēti. Līdz ar to šogad "Bolt" skrejriteņu sezonu ir jau noslēdzis," sacīja Marga.

Uzņēmuma komanda skrejriteņus no 14 pilsētu ielām Latvijā pakāpeniski savāc.

Atsevišķās reģionālās pilsētās, piemēram, Liepājā, Rēzeknē, Daugavpilī, Siguldā, Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Tukumā, Cesīs, Jūrmalā šis process jau ir pabeigts pilnībā. Turpretī Rīgā, Ogrē un Ikšķilē skrejriteņi tiks pilnībā savākti tuvākajās dienās, informēja Marga.

Noslēdzot sezonu, "Bolt" skrejriteņi tiek nogādāti uz noliktavām, kur tiem tiek nodrošināta tehniskā apkope. "Katra skrejriteņa tehniskais stāvoklis tiek pārbaudīts un izvērtēts, kā arī nepieciešamības gadījumā veicam detaļu nomaiņu, lai jaunajā nākamajā sezonā visi skrejriteņi būtu labā tehniskā stāvoklī," pauda uzņēmuma pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!