Foto: Privātais arhīvs

Kristīne Bezerra-Kjerulfa kopbraukšanas uzņēmuma "Bolt Services LV" komandai kā Latvijas biroja vadītāja pievienojās šī gada sākumā. Ir tikai divas valstis, kur "Bolt" biroju vada sieviete, – Latvija un Zviedrija.

Sarunā ar "Delfi Bizness" viņa stāsta, ka komandējuma laikā Portugālē noskatījusi jaunu ideju, kuru būtu vērts ieviest arī Latvijā.

Igauņiem piederošā SIA "Bolt Services LV" dibināta 2018. gada oktobrī. Kopumā Latvijas birojā Kristīnes komandā ir aptuveni 60 darbinieki.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Stāsts, kā es pievienojos "Bolt", ir savā ziņā interesants – es jau reiz mēģināju pievienoties "Bolt" kolektīvam, taču toreiz nolūkotā vakance bija amatam Igaunijā. Pārdomāju, jo ne tik sen biju atgriezusies Latvijā no mācībām un gribēju palikt tuvāk ģimenei.

Pagājušā gada novembrī pamanīju, ka "Bolt" meklē Latvijas biroja vadītāju, un nodomāju – kāpēc ne? Šoreiz vakance bija Latvijā, un izlēmu pamēģināt. Jau pie sevis smējos, ka iepriekš pieļāvu tādu kā kļūdu, pārdomājot par iespēju pārcelties uz Igauniju, tāpēc šoreiz nebaidījos ļauties izaicinājumam un konkursa veidā pievienojos šim uzņēmumam. Tā arī atzinos savā motivācijas vēstulē un diezgan raiti uzsāku interviju procesu.

Varētu teikt, ka laikam manī ir tāds dzinulis lauzt novecojušus stereotipus – līdz ko cilvēki saprot, ka mans darbs ir saistīts arī ar kopbraukšanas autovadītājiem, tā seko pieņēmums, ka "taksometru nozarē" jau strādā tikai vīrieši. Gribu to atspēkot, bet par to nedaudz vēlāk.

Kāds bija jūsu pirmais darbs, un ko tas jums ir iemācījis?

Kad man bija 16 gadu, strādāju par kuratori Jūrmalas baleta festivālā. Tas bija starptautisks notikums, un jāatzīst, ka 16 gadus vecai jaunietei šis bija pieredzes bagāts piedzīvojums. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!