Foto: Privātais arhīvs

Galda spēļu uzņēmums "Brain Games" nākamgad svinēs savu 20 gadu jubileju. "Esmu patiesi lepns un gandarīts par iespēju izstrādāt, ražot un tirgot produktu, kas cilvēku dzīvi padara labāku, jēgpilnāku un dāvā pozitīvas emocijas," "Delfi Bizness" saka uzņēmuma līdzdibinātājs Egils Grasmanis.

Uzņēmēja miera osta ir laukos Vestienā, netālu no skaistā Kāla ezera, kur šobrīd tiek pavadītas nedēļas nogales. "Sapņoju tur kādreiz dzīvot pastāvīgāk," viņš neslēpj.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

"Brain Games" (sākumā "Prāta spēles") kopā ar Pāvilu Jurjānu un Reini Rubeni dibinājām 2004. gada 20. jūlijā. Tas aizsākās ar entuziasmu un degsmi par vienu konkrētu spēli. 2005. un 2006. gadā nodibināju "Brain Games" meitasuzņēmumus Igaunijā un Lietuvā. Mēs sākām ar vairumtirdzniecību, lokalizējot Eiropā un pasaulē atzītas un populāras galda spēles Baltijas tirgiem. 2007. gadā Rīgā atvērām vienu no pirmajiem galda spēļu veikaliem Baltijā – toreiz ar nosaukumu "Ludo".

2008. un 2009. gads bija ļoti sarežģīts laiks, "Brain Games" gandrīz bankrotēja. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!