Foto: Publicitātes foto
Meža apsaimniekošanas un kokrūpniecības uzņēmums “Pata grupa” atvēris trešo specializēto kokmateriālu veikalu Polijā, informē uzņēmumā.

Jaunais veikals atrodas Polijas pilsētā Ļubļinā. Šī gada laikā "Pata grupa" Polijā ir atvērusi jau trīs specializētos kokmateriālu veikalus – martā tika atvērts veikals Olštinā, savukārt septembrī Glivicē.

"Strādājam, lai "Pata grupas" ražotie materiāli būtu pieejami visā Polijā, veidojot pārdomātu veikalu ķēdes pārklājumu šajā valstī. Nākamajam gadam esam izvirzījuši ambiciozus plānus, lai attīstītos un nostiprinātu pozīcijas šajā tirgū," norāda "Pata grupas" specializētās kokmateriālu tirdzniecības ķēdes vadītājs Andrejs Vasiļevičs.

Līdz ar jaunā veikala atklāšanu "Pata grupas" specializēto kokmateriālu veikalu ķēdi Baltijas jūras reģionā veido desmit veikali – pieci Latvijā, divi Lietuvā un trīs Polijā. Visās valstīs klienti var iepirkties arī e-veikalā.

"Pata" grupa pērn strādāja ar 314,369 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,6% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus koncerna peļņa saruka par 37% – līdz 23,074 miljoniem eiro, ziņo LETA. "Pata" grupā ietilpst 15 uzņēmumi, starp tiem nozīmīgākie ir SIA "Pata", AS "Pata Strenči", AS "Pata Saldus", SIA "Pata Jēkabpils", SIA "Pata Timber" un SIA "Pata Finance".

Grupas mātesuzņēmums "Pata" reģistrēts 1999. gadā, un tā pamatkapitāls ir 16,135 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Uldis Mierkalns.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!