Foto: LETA

Atkārtotā izsolē tomēr izdevies pārdot likvidējamajai AS "Latvijas Krājbanka" (“Krājbanka”) piederošo gaisa balonu, portālu “Delfi” informēja bankas administratora SIA "KPMG Baltics" pārstāvis Oskars Fīrmanis.

2008.gadā izgatavotā "S" klases karstā gaisa balona sākuma cena bija 7500 lati. Tā kā tā bija atkārtota izsole, tad tā bija ar lejupejošu soli, kas bija 500 latu apmārā. Tā pat kā pirmajā izsolē, kurai nebija pieteicies neviens balona kārotājs, arī atkārtotajā izsolē sākuma cena bija 7500 latu.

Gaisa balona izsolē piedalījās pieci dalībnieki.

Gaisa balonu iegādājusies kāda juridiska persona no Latvijas, taču tās nosaukumu, kā arī summu, par kādu balons pārdots, "KPMG Baltics" pārstāvis atturējās nosaukt. Izsole bijusi vairākos soļos.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa pērn maijā nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt bankas administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics" -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2011.gada 23.decembrī "Krājbanku" pasludināja par maksātnespējīgu.

Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt "Krājbankas" bankrotu.

Bankrotu lūdza sākt "Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics" -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!