Foto: LETA

Sākot ar 2. martu, pēc 18 finanšu nozarē pavadītiem gadiem, "Citadeles" valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis nolēmis turpināt karjeru uzņēmējdarbības jomā, informē banka. Attēlā Guntis Beļavskis.

Pārejas periodā līdz 1. jūnijam Beļavskis palīdzēs jaunajai vadības komandai pārņemt uzsāktos projektus un iniciatīvas. Sākot ar 2. martu valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīs "Citadeles" finanšu direktors Johans Akerbloms (Johan Åkerblom).

"Esmu izlēmis pievērsties uzņēmējdarbībai, lai piedalītos vairāku projektu attīstībā Latvijā un citās valstīs, kas būs iespēja izmantot finanšu jomā uzkrāto pieredzi un zināšanas," teic Beļavskis. "Pēdējos gados esam sasnieguši daudz – "Citadele" ir pilnībā nomainījusi savu biznesa modeli no valsts glābtas, sarežģītas bankas ar lielu augsta riska klientu skaitu, līdz modernai, spēcīgai reģionālajai bankai, kas apkalpo vietējos uzņēmumus un privātpersonas."

"Pārejas laikā līdz 1. jūnijam es pārliecināšos, ka Johans un vadības komanda saņem visu nepieciešamo atbalstu no manis, lai veiksmīgi turpinātu stratēģiskās iniciatīvas, kā arī iepazīstināšu bankas lielākos klientus ar jauno korporatīvās daļas vadītāju un valdes locekli Vaidasu Žagūni," teic Beļavskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!