Foto: Shutterstock

Lai gan "PayPal" joprojām ir dominējošais tiešsaistes maksājumu pakalpojumu sniedzējs, konkurenti min uz papēžiem, tādēļ jādomā par to, kā uzlabot sniegtos pakalpojumus klientiem un ieviest ko jaunu.

Uzņēmumam ir nepieciešami jauni tirgi un klienti, lai pierādītu investoriem, ka tā biznesa modelis var strādāt. Kā sarunā ar "Delfi Bizness" uzsver "PayPal" Centrāleiropas un Austrumeiropas vadītājs Efī Dahans, viņa fokusā šobrīd ir tieši Baltija, jo šeit esot spēcīga jaunuzņēmumu vide, kas domā plašāk un kuriem nepietiek ar vietējo tirgu vien.

Lai cīnītos ar problēmām, septembra beigās uzņēmuma vadītāja amatā stāsies Alekss Kriss, kuram ir pieredze digitālo un finanšu pakalpojumu jomā. Tomēr, kā iepriekš norādījuši analītiķi, viņam priekšā būs grūts darbs gan sīvās konkurences, gan sarežģīto tirgus apstākļu dēļ.

Uzņēmumam šobrīd ir nepieciešami jauni tirgi un klienti, lai pierādītu investoriem, ka tā biznesa modelis var strādāt. Kā sarunā ar "Delfi Bizness" uzsver "PayPal" Centrāleiropas un Austrumeiropas vadītājs Efī Dahans, viņa fokusā šobrīd ir tieši Baltija.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!