Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Vai arī ticēsi. Un, ja tev liekas, ka šādu rakstu jau esi lasījis, tad tev ir taisnība un lieliska atmiņa. Un – paldies no mums par uzticību! Pirms sešiem gadiem es "tikai ar telefonu" aizbraucu uz Īslandi, lai pārliecinātos, vai ir pienākuši laiki, kad var ceļojumā neņemt līdz fotokameru. Pārliecinājos. Bet tāpat vienmēr ņemu līdzi kameru.

Ne jau tāpēc, ka telefoni ir slikti. Man vienkārši ir tāds darbs – bildēt. Ar Īstu Kameru tas tomēr sanāk daudz labāk. Taču skaidrs, ka šodien jau tikai retais ir tāds, kā es, un absolūtais vairākums visu bildē un filmē tikai ar telefoniem. Tie uzņem brīnišķīgas bildes, bet, kas pats galvenais – tie ir ērti. Vienmēr līdzi, vienmēr gatavi darbam un mūsdienās tie pat nebaidās no ūdens un putekļiem. 

Nesen pasaulē tika izziņots jaunais "Huawei" viedtālrunis "P60 Pro". Tas turpina "P" sērijas tradīcijas un, papildus visiem ierastajiem labumiem, ir aprīkots arī ar modernākajām kamerām. Šoreiz ražotājs nav aizrāvies ar lielummāniju un kameras ir tikai trīs. Kā ierasts – galvenā, 3.5x teleobjektīva kamera un īpaši platā kamera. Tās pirmās divas aprīkotas ar 48 megapikseļiem, bet trešā ar 13. Tas viss ir ietērpts ūdensdrošā korpusā un šāds komplekts izklausās pēc lieliska ceļojuma partnera. 

Diemžēl arī šodien secinājums ir tāds pats, kā pirms pāris gadiem, kad pēdējo reizi tikos ar "Huawei". 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!