Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Es sev apsolīju vienmēr lietot saules aizsargkrēmu, taču tieši šajā dienā es to nepaņēmu līdzi. Biju domājis, ka visu dienu pavadīsim tikai autobusā un rūpnīcas ēkā. Tomēr izrādījās, ka diezgan daudz būs jāstaigā pa āru, kur valdīja 32 grādu karstums un "radioaktīvs" UV starojums, ko raksturo apaļš indekss – 10. Tik traku dedzināšanu vēl nebiju piedzīvojis, taču šis ne tuvu nebija iespaidīgākais cipars, ko šajā dienā dzirdēju. Iespaidīgākais bija 900 000 – tik ierīču vienā dienā saražo šajā "Samsung" rūpnīcā.

Tik traku dedzināšanu vēl nebiju piedzīvojis, taču šis ne tuvu nebija iespaidīgākais cipars, ko šajā dienā dzirdēju. Iespaidīgākais bija 900 000 – tik ierīču vienā dienā saražo šajā "Samsung" rūpnīcā.

Šis man bija sens sapnis, un es regulāri "bakstīju" "Samsung" pārstāvjus par iespēju apmeklēt rūpnīcu. Tajā ielūkoties ir aizraujoši ne tikai mums, tehnoloģiju faniem, bet arī citiem tas ir patiesi izglītojoši, jo ļauj daudz labāk saprast gan to, kā reāli rodas viedtālrunis, gan to, kā darbojas lielais bizness.

Šogad negaidīti šī "bakstīšana" vainagojās panākumiem, jo tad, kad tika prezentēti jaunie viedtālruņi "Flip 5" un "Fold 5", "Samsung" izlēma preses pasākumu rīkot Seulā. Un, ja reiz mediju pārstāvji no visas pasaules ir tik tālu atbraukuši, tad ir loģiski viņus aizvest arī uz rūpnīcu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!