Foto: Publicitātes foto

14. aprīlī tirdzniecības centrā "Domina Shopping" durvis vērs Baltijā plašākais iekštelpu izklaides centrs "Apollo Skypark", kura kopējā platība ir 7000 m2. Tā attīstībā ieguldīti 15,5 miljoni eiro.

Tā izveidē spēkus apvienojuši divi jauni "Domina Shopping" nomnieki – kinoteātru tīkls "Apollo Kino" un izklaižu parks "Super Skypark". Abu nomnieku apvienība ir investējusi 5,5 miljonus eiro, aprīkojot kompleksu ar inventāru un radot 85 jaunas darba vietas. Savukārt "Domina Shopping" nodrošināja izklaides centra būvniecību 10 miljonu eiro vērtībā, kas ir lielākais investīciju projekts, kopš tirdzniecības centrs pieder Baltijā lielākajam komercīpašumu pārvaldniekam "EfTEN Capital". Tādējādi "Domina Shopping" kļūst par pilna koncepta tirdzniecības centru.

Apollo Kino" vadītāja Baltijā Kadri Arma stāsta, ka sadarbībā ar "Super Skypark" Latvijā uzņēmums atver trešo "Apollo Kino". Projekts ir unikāls, jo kinoteātris apvienojies ar daudzveidīgu izklaides centru. "Apollo Skypark" būs trīs kinozāles. "Jaunā kinoteātra satura plānu veidosim atbilstoši šī izklaides centra mērķauditorijas prasībām – vairāk animācijas filmu un uz ģimenēm orientēts saturs dažādās valodās," viņa skaidro.

"Apollo Skypark" aktīvās izklaides nozīmīgākais elements būs Eiropā lielākā batutu arēna ar kopējo platību 1750 m². Tās ietvaros garās batuta trases, dažāda augstuma platformas un lielākie putu bumbu baseini ir papildināti ar bumbu spēļu laukumiem un interaktīvām spēlēm.

Izklaides zona bērniem un visiem sirdī jaunajiem apmeklētājiem ietver elektroauto autodromu un apjomīgu kāpšanas centru ar 9 metrus augstiem slidkalniņiem. "Salīdzinot ar "Super Skypark" Tallinā, esam ieviesuši vairākus svarīgus jauninājumus – batuta arēnas paplašināšana ir tikai viens no tiem. Esam izveidojuši atsevišķu batuta laukumu mazuļiem. Esam pievienojuši arī vairāk interaktīvās spēles un pat 4 "ValoJump" atrakcijas – lēcējiem ir iespēja spēlēt vienatnē vai sacensties ar pretinieku, kā arī viņi var piedalīties reāllaika turnīros, kas norisinās citās valstīs," stāsta "Super Skypark" valdes loceklis Alars Kajari.

"Apollo Skypark" būs 20 dažādi iekārtotas ballīšu telpas ar iekļautām ēdināšanas iespējām. Turpat blakus būs pieejama arī vecāku bezmaksas atpūtas telpa. Izklaides centrā darbosies arī jauns ģimenes restorāns "Claudz". Tā izvietojums un dizains ļaus vecākiem no augšas sekot savu bērnu aktivitātēm.

Tirdzniecības centra "Domina Shopping" direktore Dina Bunce atzīst, ka izklaides centra atklāšanas brīdis ir ilgi gaidīts. "Nomnieku apvienība "Apollo Kino" un "Super Skypark" ir pielikusi lielas pūles, radot daudzveidīgas aktivitātes, lai ģimenes ar bērniem, jaunieši un pieaugušie – varētu atrast sev piemērotu nodarbi uz vairākām stundām," viņa uzsver. "Domina Shopping", kļūstot par pilna koncepta tirdzniecības centru, plāno piesaistīt apmeklētājus no visas Baltijas.

"Domina Shopping" kopējā platība ir pieaugusi līdz 117 tūkst. m2. Nomas platība centrā tagad ir ap 56 tūkst. m2 – no tās biroju telpu nomai joprojām tiek atvēlēti 7000 m2, savukārt tirdzniecībai - 49 tūkst. m2.

Būvdarbus veica kopmānija "Newcom Construction".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!