Foto: DELFI

Pirmajās nedēļās pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā bija manāms cilvēku apjukums un piesardzība, tostarp tēriņos, stāsta tirdzniecības centra "Domina Shopping" direktore Dina Bunce, tomēr, pēc viņas domām, šis gads mazumtirdzniecībai kopumā un arī viņas vadītajam centram būs labāks par diviem Covid-19 zīmē aizvadītajiem.

Iepriekšējo reizi ar viņu "Delfi Bizness" tikās pērnruden, lai uzzinātu kaut ko vairāk par jauno centra izklaides zonu "Apollo Skypark", taču "Dominas" komandas priecīgo satraukumu drīz vien nomainīja cits noskaņojums, jo tika izziņoti jauni Covid-19 izplatību ierobežojošie pasākumi un tās atklāšanu nācās pārcelt. Šoreiz nekas tāds vairs nav gaidāms, un izklaides centrs darbu sāks tieši pirms Lieldienu brīvdienām – 14. aprīlī.

Vēl intervijā "Delfi Bizness" skaidro, kāda būs "Domina Shopping" tālākā rīcība pēc tirdzniecības uzņēmumiem labvēlīgā Satversmes tiesas sprieduma, kā nozare ir pārdzīvojusi nu jau daudziem piemirsušos Covid-19 pandēmiju un ko pašam tirdzniecības centram dos jaunā izklaides zona.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!