Foto: Shutterstock

Uzņēmums "Peetri Pizza" atvēris jauna zīmola picēriju tīklu – "Peetri Pizza Go", solot, ka pica tajās tiks izgatavota 2 minūšu laikā, raksta "Delfi.ee".

Kompānija ar franšīzes palīdzību plāno paplašināties arī ārpus Igaunijas.

Pirmā "Peetri Pizza Go" tika atvērta Igaunijas lielākajā koncertu un sporta arēnā "Unibet Arena", kur igauņu iecienītās picas tiek izgatavotas, izmantojot iepriekš pagatavotu mīklu, kas sagatavota no kompānijas radītas receptes. Lai tā izceptos, nepieciešamas vien dažas minūtes cepeškrāsnī. Līdz ar to darbiniekam tikai jāuzliek uz mīklas pamatnes vajadzīgās sastāvdaļas.

"Tā garšo tāpat kā tradicionālā "Peetri" pica. Mēs esam veikuši desmitiem aklo testu, un cilvēki tajos neatšķīra mūsu tradicionālās picas no ātri pagatavojamajām," norāda "Peetri Pizza" vadītājs Marko Pleiats.

Ātri pagatavojamās picas mīkla no parastās atšķiras ar izmēru un biezumu. Tā tiek pagatavota tikai vienā izmērā – 20 cm diametrā un ir nedaudz biezāka par parasto plāno "Peetri Pizza" picu.

Pleiats uzsver, ka sarežģītākais un laikietilpīgākais posms picu izgatavošanā ir tieši pamatnes radīšana, kas jāmācās, pirms sāk darbu restorānā.

Uzņēmuma pārstāvji uzskata, ka Eiropā galvenā ēdināšanas uzņēmumu problēma ir darbinieku trūkums. Esošā koncepta izveide, viņuprāt, šo problēmu samazinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!