Foto: Evija Trifanova/LETA

Neskatoties uz esošajiem izaicinājumiem un nule izsludināto ārkārtējo stāvokli valstī, kas liedz ieturēt maltītes ēdināšanas iestādēs, ēdinātājs "Lido" krīzei esot gatavs un turpinās darbu pilnā mērā, liecina tā sniegtā informācija.

Darbs tiks veikts, ievērojot visus valstī noteiktos drošības pasākumus, akcentē ēdināšanas iestādē.

"Daudzi mūsu klienti nespēj iztēloties savu ikdienu bez "Lido". Šajā laikā, kad paēst mūsu restorānos uz vietas nav iespējams, mums jāspēj mainīties un būt tuvākiem saviem klientiem kā nekad agrāk. Proti, jau laikus paredzot krīzes otro vilni, strādājām pie piegādes tīkla attīstības, lai saviem klientiem nodrošinātu maltītes arī krīzes laikā," stāsta AS "Lido" valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

"Lido" ēdienu līdzņemšanai pārdos restorānos, tiks izpildīti arī ēdiena pasūtījumi dažādos pārdošanas kanālos.

Tuvākajā nākotnē "Lido" plānojot ieviest arī citus jauninājumus.

Kā vēstīts, Ministru kabineta ārkārtas sēdē š.g. 6. novembrī nolemts uz ārkārtējās situācijas laiku ieviest arī stingrākus epidemioloģiskās drošības pasākumus sabiedriskās ēdināšanas sektorā, informēja Ekonomikas ministrija.

Lai samazinātu cilvēku drūzmēšanos un ilgstošāku uzturēšanos sabiedriskās ēdināšanas vietās, piemēram, kafejnīcās, restorānos, ēdnīcās, bāros, ārkārtējās situācijas laikā – no š.g. 9. novembra līdz 6. decembrim – sabiedriskās ēdināšanas vietās drīkst izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!