Foto: DELFI

Ieviešot Latvijā tradīciju, kas citās "Lidl" darbības valstīs jau ieguvusi popularitāti, no 15. janvāra uzņēmums rīkos pirmo "noliktavas izpārdošanu" kurā piedāvās visdažādākās nepārtikas preces – apģērbus lieliem un maziem, virtuves rīkus un noderīgus DIY dārza un remonta darbu instrumentus, informē kompānijas pārstāvji.

"Lidl" sola, ka sezonālās izpārdošanas preču cenas sāksies no 1 eiro un atlaides pārsniegs 50% no preces regulārās pamatcenas. Konkrētas piedāvātās preces iepriekš netiks izziņotas, lai neradītu pārāk lielu ažiotāžu veikalos un sociālajos medijos.

Izpārdošana nenotiks visos "Lidl" veikalos. Saraksts ar veikaliem, kuros noritēs "noliktavas izpārdošana" būs atrodams uzņēmuma mājaslapā un veikalos izvietotajos bukletos.

"Mēs pazemināsim cenas līdz tādam līmenim, kas pat Melnajai Piektdienai liktu skaudībā nobālēt," uzsver "Lidl Latvija" valdes loceklis Nikola Balabans.

"Šī ir iespēja pagarināt dāvanu sezonu, kā arī iegādāties daudzas nepieciešamas preces par maciņam īpaši draudzīgām cenām. Tas ir ļoti nozīmīgi janvārī, kad daudzu ģimeņu budžetus ir krietni paplucinājuši Ziemassvētku iepirkšanās un jaungada svinību tēriņi."

Atlaižu meklētājiem noteikti jāņem vērā, ka sezonālajā "noliktavas izpārdošanā" piedāvāto preču apjoms, kā jau vienmēr "Lidl" veikalos, ir ierobežots un pieejamo preču skaits nav bezgalīgs. Tādēļ iespējams, ka izpārdošanā piedāvātās preces izbeigsies ātri.

Kā norāda "Lidl" pārstāvji, šādas izpārdošanas notiek Portugālē, Spānijā, Francijā Vācijā, Polijā, Slovākijā un citviet.

Jau ziņots, ka pērnā gada nogalē "Lidl" Latvijā izraisīja plašu neapmierinātību savu pircēju vidū, jo piedāvāja bērnu virtuvītes ar lielu atlaidi, taču veikalos bija nopērkami tikai daži šīs preces eksemplāri, tādējādi vairums pircēju palika bešā.

Līdzīgu neapmierinātību nedaudz vēlāk pauda igauņi, kuri Melnajā piektdienā palika bez robotiem-putekļusūcējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!