Foto: Publicitātes foto

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" biznesa inkubatorā "Printful Bits" izstrādāts risinājums "Sanction Guard". Tas dod iespēju uzņēmējiem pārliecināties, vai potenciālais sadarbības partneris, klients vai piegādātājs nav iekļauts Eiropas Savienības, ASV, Lielbritānijas un ANO sankciju sarakstos.

"Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, starptautiskie sankciju saraksti tiek atjaunoti pat vairākas reizes dienā. Tajos parādās uzņēmumi, organizācijas un privātpersonas, kurām pašreiz noteiktas sankcijas. Mēs aicinām uzņēmējus būt atbildīgiem un izvairīties no darījumiem ar personām un organizācijām, kas ir atbildīgas par šo karu," stāsta "Printful Bits" vadītājs Valdis Takeris.

Jaunā sistēma ir pilnībā automatizēta, un to iespējams savienot gan ar tiešsaistes iepirkšanās platformas "Shopify" veikaliem, gan citām IT sistēmām, izmantojot "Sanction Guard" API. Izmantojot "Shopify" platformu, tiklīdz ir saņemts jauns pasūtījums, "Sanction Guard" automātiski izvērtē pasūtītāja datus un paziņo platformas īpašniekam par pasūtītāja statusu.

Lai sāktu izmantot risinājumu, jāreģistrējas vietnē "SanctionGuard.com".

"Šobrīd ir vairāk nekā 30 tūkstoši sankciju sarakstos iekļautu personu, kuras iepērkas tiešsaistē. Ja kāds, kuram piemērotas sankcijas, iegādājas jūsu preces un kļūst par klientu, jums var tikt piemērots naudas sods vairāku miljonu eiro apmērā. Tāpēc ir svarīgi būt ne tikai sociāli atbildīgiem, bet arī pasargāt savu biznesu no nevajadzīgiem riskiem," skaidro Takeris.

"Draugiem Group" uzņēmuma "Printful" izveidotajā biznesa inkubatorā "Printful Bits" ir attīstītas trīs idejas, kuras piesaistījušas pirmos klientus. Papildus "SancionGuard.com" "Printful Bits" izstrādājis arī "Caterevo.com", kas organizē ēdināšanas organizāciju darba vietā, un viedā biroja risinājumu "Sherlockist.com", kas nodrošina iekļūšanu darbavietā ar viedtālruņa lietotnes palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!