Foto: Shutterstock
Jo siltāks kļūst laiks, jo taureņi vēderā dejo trakāk, un var atļauties rast iespēju mīlēties ārā. Turpinājumā dažas idejas, kur to darīt ārā

Variantus savā seksa blogā "Nikonova.online" iesaka Tatjana Nikolova.

Uz mājas jumta

Ja dzīvojat privātmājā, varbūt neesat iedomājušies, ka siltā laikā interesanta vieta, kur mīlēties, varētu būt jumts. Protams, jānovērtē, vai tā ir vientuļa viensēta vai māja tieši pretī kaimiņu logiem. Trakulīgāki cilvēki iesaka pat daudzdzīvokļu māju jumtus, tomēr tā būs nesankcionēta ierašanās tur, turklāt jumtus mūsdienās parasti slēdz.

Meži, pļavas un lauki

Vietas, kur var beidzot tikt no visiem prom un izpausties, kā vien vēlies. Pat, paejot tālāk no rosīgāka ciema mežā, var atrast kādu vietu, kur neviens netraucē. Taču esiet uzmanīgi – pat ja jums ir sega vai apmetaties teltī, var uzglūnēt ērces. Pirms apģērbieties, pārbaudiet, vai kāda nav uzlīdusi. Pirms tam apstrādājiet ķermeni un apģērbu ar pretrepilentu līdzekli, un uztraukumu būs mazāk.

Laiva

Foto: PantherMedia/Scanpix

Romantiska izvēle. Varbūt nav ieteicams to izmantot mīlas priekiem tad, ja viens no jums neprot peldēt. Vai esiet lēnīgāki un laivā neveiciet akrobātiskus trikus. Der arī padomāt, ko ieklāt laivā, jo tajā var būt sanestas smiltis un neskaidras kvalitātes ūdens (jūs taču neveiksiet ūdens analīzes?) - tam nonākot uz dzimumorgāniem, ir iespējamība rasties iekaisumam.

Mašīna

Bet, ja laikapstākļi pieviļ, ne tik neparasta, bet pietiekami iespaidiem bagāta vieta var būt mašīna – pirms tam iespējams ieplānot kādu patīkamu pastaigu vai vienkārši pamainīt vidi. Vēlams, lai auto ir kārtībā un neiestrēgst autokrēsla pabīdīšanas vai nolaišanas un pacelšanas sistēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!