Foto: Shutterstock
Runājot par iekāres raisīšanu, angliski lieto vārdu savienojumu "turn on", kas tiešajā tulkojumā nozīmē "ieslēgt". Taču, ja vien sievietē raisīt iekāri būtu tik vienkārši kā uzspiest vienu podziņu… Lai nu kā, bez tās neviena laimīga intīmā dzīve iztikt nevar, tāpēc šoreiz pašķetināsim veidus un nevainīgas viltībiņas, kā likt sievietei tevis dēļ teju vai zaudēt prātu.

Ņemot vērā, ka mums katram ir savas seksuālās kaprīzes, nebūs nekāds pārsteigums, ja jau laikus vienosimies – katras sievietes sirsniņai var likt straujāk pukstēt pavisam citas lietas, raksta "Men's Health". Kamēr vienā iekāre mostas ar maigiem pieskārieniem vai izjustu masāžu, citos gadījumos labāk austiņā iečukstēt kādu pikantāku frāzi. Tāpat arī mūsu spēja sasniegt iekāres maksimumu nebūt nav vienāda, taču mīlēties bez tās ir kā svinēt Jāņus bez kārtīga ķimeņu siera.

Ja vēl pagaidām nezini, kas partnerei interesē un liek baudā notrīsēt, vienkāršākais un bieži vien efektīvākais veids ir ķerties vērsim pie ragiem un vienkārši pajautāt. Iespējams, pat šis jautājums liks viņai jau aktīvāk sarosīties, kas to lai zina! Tādā veidā parādīsi, ka tev viņas bauda un labsajūta ir svarīga, neesi no tiem egoistiskākajiem personāžiem gultas priekos, jo vēlies, lai seksuālā pieredze sniegtu maksimālu labsajūtu.

Te nu atkal klāt vēl viens "bet" – ne visas sievietes zina, kas liek iekāres uguntiņai iedegties. Un, iespējams, tieši šī ir tava zvaigžņu stunda! Esi radošs un palīdzi savai mīļotajai saprast, kas viņai tīk un kas – noteikti nē. Taču, lai saprastu, no kura gala sākt eksperimentus, aicinām iepazīties ar portālu "Elite Daily" un "Men's Health" aptaujāto dāmu ieteikumiem, kuras visai klasiskas un arī pat nedzirdētas lietas viņas uzrunā.

Patīkamās steigas pikantumi


Nenoliedzami, seksa burvība ir procesā, tāpēc bieži vien cenšanās to paildzināt ir ierasta prakse. Taču viena no pieredzēm vēsta, ka arī sekss steigā var būt ārkārtīgi aizraujošs – jo īpaši tad, ja spriedze ir sasniegusi līmeni, kad nemaz vairs nedomājam par līdz galam nenovilktu krūšturi vai tikai līdz ceļiem nolaistām biksītēm. Tas, ka vīrieša iekāre sasniegusi jau tādu līmeni, ka viņam drēbju novilkšana šķiet mazsvarīga, šo baudkāro sajūtu var raisīt arī sievietē.

Tāpat daudziem asinis sāk riņķot straujāk par domu vien, ka ar seksu jānodarbojas vietās, kurās parasti ļaudis ar mīlaspriekiem neaizraujas. Lielākoties arī šīs reizes ir diezgan fiksas, un tieši nepieciešamība sev nepievērst lielu uzmanību var procesu padarīt baudpilnāku. Arī mutei priekšā pielikta roka vai atļauja partnerei baudas saucienus apslāpēt tavā plecā var būt iemesls, kāpēc mīlēšanās tiek izbaudīta vēl vairāk.

Sekss mēnešreižu laikā


Visbiežākās atrunas, lai nenodarbotos ar seksu menstruāciju laikā, ir "man ir neērti'', ''tas ir nepatīkami'', ''man tas nepatīk" u. tml., lai gan patiesībā liela daļa to nekad nav izmēģinājusi uz savas ādas. Taisnība, ka pret mīlēšanos mēneša īpašo dienu laikā mēdz būt kā sievietes, tā arī vīrieši, taču atsevišķām dāmām tieši fakts, ka vīriešus viņu asiņošana neaptur, var tieši vēl vairāk uzbudināt.

Foto: Shutterstock

Arī portālā "Cālis" jau iepriekš esam iepazīstinājuši ar vairākiem pieredzes stāstiem, kur mīlēšanās menstruāciju laikā nesagādā nekādas problēmas un pat patīk. "Manam pirmajam draugam tas arī netraucēja, un mēs to darījām gultā," stāsta Linda. Jaunā sieviete atklāj, ka nākamie partneri, ar kuriem mīlējusies sieviešu dienu laikā, ir bijuši trīsdesmitgadnieki, kas, viņasprāt, ir iemesls, kāpēc viņiem šāds sekss nav izraisījis nepatīkamas sajūtas. "Domāju, ka jaunākiem vīriešiem tas varētu nepatikt, bet, protams, arī ne visiem. Man tiešām patīk sekss menstruāciju laikā – tad sajūtas ir izteiktākas."

Spēles ar matiem un negaidīts pieskāriens


Lai arī cik gari būtu tavas dāmas mati, kāpēc ar tiem laiku pa laikam nepaspēlēties? Daudzām sievietēm tīk, kad tiem pieskaras, kā arī īpaši tiek novērtēta "palīdzība" šajā jautājumā, sniedzot partnerim orālo baudu. Kā portālam "Elite Daily" atzinis ķermeņa valodas eksperts Tonijs Reimans, pieskārieniem matiem un/vai sejai slēpjas vairāki aspekti. "Tas ir kas pirmatnējs un parāda, ka partneris vēlas sazināties vairāk nekā tikai fiziskā līmenī. Lielākoties šādi žesti nozīmē, ka partneris lolo patiesas jūtas. Vai arī viņš ir īstens romantiķis."


Neapšaubāmi, sekss bez skūpstiem nav pilnīgs – bez tiem iztiek reti kura priekšspēle, taču nevarētu arī teikt, ka skūpstīšanās tiek piekopta visu laiku. Tajos brīžos palīgā var nākt kāds jauks paņēmiens, piemēram, saskaršanās ar pierēm un dziļa ieskatīšanās vienam otra acīs. Kā portālā "Elite Daily" norādījusi Emma, viņasprāt, šāds mirklis emocionāli satuvina vēl vairāk nekā skūpsts.

Kontroles maiņa


Cilvēks ikdienas dzīvē un cilvēks seksa laikā var būt divas absolūti dažādas personas. Pat visorganizētākajiem indivīdiem, kuri nevar dzīvot bez kontroles par jebkuru dzīves situāciju, var būt ne vēlme, bet pat vajadzība palaist uz kādu brīdi grožus vaļīgāk. Un kur gan to labāk izdarīt, ja ne seksa laikā! Šeit gan svarīgi piebilst, ka nav runa par sadismu, mazohismu vai BDSM, bet gan ritma noteikšanu, pozas izvēli – citiem vārdiem sakot, jūsu izklaides vadīšanu!

Foto: Shutterstock

Virsvadības uzņemšanās var izpausties arī, iniciējot seksu negaidītās situācijās. Piemēram, pievienojies partnerei rīta dušā, ierēķinot laiku, cikos jādodas katram savās darba gaitās. Šeit nav runa par plānotu pievienošanos, bet gan vairāk negaidītu. Un šobrīd, attālinātā darba un mājsēdes laikā, to noorganizēt ir tikpat vienkārši kā par to iedomāties.


Starp citu, ja mīļotā tev atsūta kādu pikantāku bildi, tā vietā, lai atbildētu ar kādu emocijzīmīti vai sajūsmas frāzi, ieraksti viņai balss ziņu, atklājot, kādus plānus gribētu realizēt, ja būtu viens otram blakus. Tas var likt nākamo tikšanās reizi, kurā stāstīto liksiet lietā, gaidīt ar vēl lielāku nepacietību, modinot iekāri jau labu laiku pirms tam.

Pikanti čuksti un maza ķircināšana


Runāšana seksa laikā ir ļoti individuāla lieta, jo, kamēr vieniem tas patīk un iznāk dabiski, citiem atklātas runas un reizēm arī nekontrolēti baudas saucieni šķiet neiespējamā misija. Taču paturi prātā, ka ausis un kakls ir vienas no sievietes erogēnajām zonām – kakls ir tik jutīga vieta, ka skūpsti vai maigi pieskārieni var likt burtiski notrīsēt, savukārt klusie čuksti ausī mēdz patiesi uzbudināt. Siltā partnera dvaša kā uz kakla, tā arī ausīs pamodinās iekāri un uzbudinājumu.

Taču neaizmirsti, ka sievietes iekāres modināšanā talkā var ņemt arī kādu palīgu. Nē, šoreiz runa nav par seksa rotaļlietām (ja nu tomēr interesē uzzināt, kas un kā izmantojams, ielūkojies šajā rakstā), bet ieteikumu sarakstā tiek minēta paspēlēšanās ar temperatūru. Atrodoties siltā mājoklī vai kādā brīvdienu namiņā pie kamīna paņem ledus gabaliņu un pārslidini sievietes ķermenim, sākot ar vietām, kas netiek dēvētas par erogēnajām. Mazā ķircināšana var likt iekārei augt nepieredzētā ātrumā!

Par vīriešu un sieviešu erogēnajām zonām vairāk uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!