Foto: Shutterstock
Mīlēšanās mašīnā nav tikai nodarbe jauniešiem, kas tikuši prom no vecākiem. Vasarīgā laikā tādējādi var dažādot jebkura pāra seksuālo dzīvi. Jo īpaši vecāku, kuriem var būt grūti nozagt mirkļus, kad netraucē bērni. Bet tikpat labi darbā pārņemtu cilvēku – varbūt tā var saskaņot pusdienlaiku, izbraucot tuvējā mežainā apkārtnē?

Iespējams, kādam sekss mašīnā atsauks atmiņā studentu gadus un mīlēšanos aizmugurējā sēdeklī, baidoties (vai sajūsminoties) par domu, ka varētu tikt pieķerti. Mašīnā ir arī ierobežota telpa, kas ir sava veida tests vienam otru šaurā telpā izģērbt un atrast īstenojamu pozu, kā arī liek būt jums cieši tuvu.

Taču, būsim reāli, mīlēties automašīnā var būt sarežģīti un ne tik ērti, ja neesi tik gudrs kā astoņpadsmitgadnieks – vai esi kādreiz pārāk stipri piespiedis astes kaulu pie drošības jostas sprādzes? Ak! Tomēr piemērota seksa poza automašīnā var pilnībā satricināt tavu kaisles pasauli un atstāt dažas karstas atmiņas.

Iepriecini sevi un partneri ar kādu no portālā "She knows" publicētajām seksa pozām nākamajā reizē mašīnā, kad būs brīdis, lai piestātu kādā piemērotā vietā un pamīlētos. Tikai nevaino mūs, ja pie jūsu mašīnas aizsvīdušā loga pieklauvē policists...

Foto: Shutterstock

Karotīte no sāniem

Kā to dara

Jūs varat nolaist vienu sēdekli līdz galam un nogulties abi uz viena sēdekļa sānu karotītes pozīcijā (vīrietis aiz sievietes) un mīlēties šādā pozā," saka Dauna Mišela, sertificēta klīniskā psiholoģe, kas sarakstījusi grāmatu par tēmu – mans vīrs nevēlas seksu ar mani.

Kāpēc tā ir lieliska poza

Karotīte ir klasiska seksa poza, jo tā ir ērta un labi palīdz nokļūt līdz baudas virsotnēm. Ja šādā pozā un vēl mašīnā mīlējaties pirmoreiz (jā, katram kādreiz ir sava pirmā reize), karotītes poza ir labs sākums. Poza ļauj labāk abiem partneriem atslābināties un gūt baudu bez satraukuma par savu sniegumu.

Vīrietim klēpī

Kā to dara

"Vislabākā seksa poza automašīnā ir, ja vīrietis sēž pasažiera sēdeklī un sieviete ir klēpī, ar muguru pret vīrieti, tā var labi iekļūt sievietē," saka seksoloģe un pāru terapeite Keita Van Kirka. "Šī poza ir vēl labāka, ja sievietes kājas ir starp vīrieša kājām, tā poza ir kompakta un vieglāk kontrolējama."

Kāpēc tā ir lieliska poza

"Sieviete kontrolē vīrieša ienākšanu sevī un mīlēšanās ritmu. Tiek pastiprināti stimulēts G punkts ar ieeju no aizmugures un var viegli piekļūt klitoram," skaidro Van Kirka.

Jostas verdzībā

Kā to dara

"Vīrietis atguļas uz muguras aizmugurē sēdeklī, sieviete virs viņa galvas sasien viņa rokas, izmantojot drošības jostu. Sieviete ir virspusē un mīlējas pēc sirds patika," iesaka Džesa O'Reilija, seksoloģijas doktore.

Kāpēc tā ir lieliska poza

"Šī poza ir piemērota sievietēm, kuras zina, kā paņemt, ko vēlas, bez pašpārmetumiem," saka O'Reilija, "esot augšpusē viņa var stimulēt klitoru pret vīrieša iegurņa kaulu vai ar pirkstiem veikt papildu stimulāciju."

Vadītājs uz aizmugurējā sēdekļa

Foto: Shutterstock

Kā to dara

"Nolieciet priekšējo krēslu pasažiera pusē uz leju un piespiediet to maksimāli tuvu panelim," saka Līza Svīta, grāmatas "365 Sex Thrills" autore. "Pēc tam vīrietis var atgāzties uz aizmugurējā sēdekļa, kājas balstot uz priekšējā krēsla abiem sāniem. Sieviete atrodas uz vīrieša ar muguru pret viņu un, atkarībā no mašīnas veida, iespējām un vēlmēm, vai nu atrodas uz tā paša sēdekļa uz ceļiem vai sēdus, kājām deviņdesmit grādu leņķī. Lai "aizmugurējais vadītājs" aizvestu sievieti "testa braucienā", viņš var atbalstīt galvu pret sēdekli, lai iegūtu "turbo jaudu" un "pārslēgtu ātrumus"," salīdzina Svīta.

Viņa gan atgādina, ka drošība ir pirmajā vietā: "Automašīnas motoram jābūt izslēgtam, lai nepadarītu šo par pēdējo dzīves prieku. Lai nesabojātu sēdekli, labāk uz tā uzklāt dvieli vai ko citu. Labāk šo pozu īstenot pasažiera pusē, lai, aizraujoties nejauši nerastos skaņas signāli."

Kāpēc tā ir lieliska poza

"Tā ir vietas izmantošanas ziņā efektīva poza, kas neapdraud mīlas priekus, neatkarīgi no automašīnas izmēra," saka Svīta. "Sieviete var vadīt savu kustību, tās ātrumu un asumu, vīrietis arī, tikpat labi viņš var atgulties un doties līdzi sievietei aizraujošajā "braucienā". Mežonīgākā variantā, var vīrieti piesprādzēt ar drošības jostu, ierobežojot viņa kustības."

"Yab Yum" ar nolaistām kājām

Kā to dara

"Yab Yum" ir klasiska tantriskā seksa poza, ko labi var īstenot priekšējā pasažiera sēdeklī. "Šajā pozā partneri ir ar sejām viens pret otru, sieviete ir jāteniski klēpī. Klasiskajā versijā vīrietis sēž lotosa pozā, sieviete viņam klēpī, apvijot kājas. Protams, automašīnā to izdarīt ir praktiski neiespējami, taču sieviete un vīrietis var būt sēdus, kājas nolaižot," saka tantriskā seksa eksperti Patrīcija Džonsone un Marks A. Mišels, kuri kopā sarakstījuši grāmatu par lielisku partneru seksu ilgtermiņa attiecībās.

Kāpēc tā ir lieliska poza

"Ja jūs esat nolikuši automašīnu vietā, kur jūs neviens netraucēs, tas ļauj variēt mīlēšanos starp aktīvu, kustībām balstītu uz lēnu, meditatīvu mīlēšanos. Tas ļauj piedzīvot pieklusinātu skaistumu no jūsu, abu mīļoto, ķermeņu apvienošanās. Ja seksuālā enerģija sāk mazināties, jūs varat sākt pulsēt savus muskuļus, lai atjaunotu to. Šāda impulsu apmaiņa, ko dažkārt dēvē par "slepeno valodu", var būt juteklisks veids, kā to darīt," saka autori.

"Šī ir viena no intīmākajām seksa pozām, jo ​​jūsu ķermeņi atrodas tuvu viens otram, izlīdzināti un jūs esat aci pret aci, tāpēc ir lieliski lūkoties vienam otrā. Poza ļauj būt brīvām rokām, tādēļ varat viens otru glāstīt vai stimulēt erogēnās zonas. Tā ir lieliska poza, lai veidotu savstarpējo harmoniju un saikni, jo jūsu elpošana un emocionālie stāvokļi diezgan ātri sinhronizēsies."

Sekss bagāžnieka telpā

Kā to dara

Te nu tas ir – nereti neizmantotais automašīnas potenciāls seksam. Tiesa, atkarīgs no konkrētās automašīnas iespējām. Nolaižot aizmugurējo sēdekli, ir automašīnas, kurām bagāžnieka telpu var pagarināt. Lai cik tas akrobātiski pirmajā mirklī nešķistu, transportlīdzeklī var mīlēties sunīšu stilā vai citādi no mugurpuses. Var arī nenolaist aizmugurējo sēdekli, bet sieviete var pārliekties pār to, abiem atrodoties bagāžnieka nodalījumā," saka Mišels.

Kāpēc tā ir lieliska poza

Mīlēšanās sunīšu stilā ir uzbudinoša gan vīriešiem, gan sievietēm, un šīs pozas izmēģināšana ārpus mājas sienām var dažādot seksa dzīvi. Šajā pozā var labi pieskarties sievietes, krūtīm, klitoram un citām vietām ķermenī. Te var labi kontrolēt iekļūšanas dziļumu un var ātri piedzīvot baudas virsotni.

Orālais sekss

Kā to dara

Stāsta Nikola Prause, doktore, seksuālo reakciju pētniece, saka: "Sekss nav tikai iekļūšana dzimumorgānos. Orālā seksa sniegšana otram, vadot automašīnu, ir gana zināma, taču tai ir nopietni drošības riski. Tādēļ labāk sniegt orālo seksu pēc braukšanas, kad motors izslēgts." Mēs neesam tava mamma, tomēr neatbalstām orgasmu, strādājot ar smago tehniku! Piedod!

Kāpēc tā ir lieliska poza

Daudzveidība ir dzīves garšviela, un orālais sekss mašīnā var padarīt seksuālo dzīvi daudz interesantāku. Mišels iesaka: "Ja mašīnai ir atverams jumts, viņš vai viņa var izbāzt galvu ārā, kamēr otrs apmierina orāli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!