Foto: Vida Press
Medijus pāršalkusi satraucoša vēsts – šomēnes no cietuma beidzot atbrīvots par pašu seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā).

Jau vēstīts, ka Mīkss pirms diviem gadiem tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu, un daudzi interneta komentētāji viņu tolaik atzina par tik izskatīgu un iekārojamu, ka puisim labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas.

Ārvalstu mediji vēsta, ka izskatīgais noziedznieks no ieslodzījuma atbrīvots marta sākumā. Viņš jau aktīvi sācis rosīties ne tikai sociālajos tīklos, bet arī profesionālajā sfērā.

Seksīgais bandīts šonedēļ savā Instagram blogā publicējis bildi, kuras aprakstā pateicies visiem par atbalstu un labajiem vārdiem, kā arī paziņojis, ka ir gatavs izmēģināt spēkus modes sfērā.

Lai gan Mīkss ieslodzījumā pavadīja 27 mēnešus, viņam jau aizvadītajā gadā, laikā, kad viņš vēl atradās cietumā, izdevās tikt pie līguma ar kādu modeļu aģentūru.

Tāpat viņam jau ir pašam savs menedžeris, kurš ir apņēmības pilns bijušajam noziedzniekam palīdzēt piepildīt sapni par modeļa karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!