Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kas kopīgs latviešu deju svētkiem ar grandiozo amerikāņu pasākumu "Superbowl"? Vēriens, protams. Un arī dziedātāja Rianna itin labi iederas gan tur, gan tur.

Reklāmas aģentūras "Not Perfect" darbiniece Paula Pētersone saskatījusi acīmredzamas līdzības starp Riannas šovu šā gada "Superbowl" un skatu, ko ik pa laikam varam vērot pašu stadionos, kad mūsu dejotāji sanāk kopā, lai izdejotu leģendāro deju "Cūkas driķos" horeogrāfes Artas Melnalksnes apdarē.

"Rianna driķos" – tā savu šedevru nosaukusi Pētersone, ievietojot to "Facebook" lapā. Nepilnas diennakts laikā ar to dalījušies jau vairāk nekā 700 cilvēku.

"Delfi" šonedēļ jau vēstīja, ka Rianna pirmo reizi mūžā uzstājās vienā no ASV lielākajiem pasākumiem – Nacionālās futbola līgas izšķirošajā spēlē. Tovakar arī kļuva skaidrs, ka 35 gadus vecā dziedātāja gatavojas otro reizi kļūt par māmiņu, proti, viņas garais sarkanais mētelis nespēja noslēpt mākslinieces grūtniecību. Pirms astoņiem mēnešiem Rianna un viņas dzīvesbiedrs, reperis Asaps Rokijs sagaidīja savu pirmdzimto – dēlēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!