Foto: Privātais arhīvs

Sociālajos tīklos sākusies īsta "kurinātāju" cīņa. Kamēr "Coyote Fly" meitene Seksīgā Lee, šķiet, attēlos jau ir izšāvusi visu savu neķītro artilēriju, viņas "Just" konkurentes Kristīnes Kukures (attēlā) daiļums šobrīd atplaukst kā maigs pavasara zieds – lēnām, bet neapturami.

Kukuri pagājušā gada rudenī šovbiznesa draugi klubos un slavenību pasākumos ievēroja uzkrītošās līdzības ar Seksīgo Lee dēļ.

Arī Kristīnei ir kastaņbrūni mati, pilnīgas lūpas, tvirtas krūtis un tetovējumi. Arī viņa mīl spīdēt sabiedrībā un klubos, turklāt abas ar Lee ir uztrenējušas vienlīdz efektīgu "Instagram" seksīgo pozēšanas skatienu.

Nu Latvijas smuko meiteņu fani ziņo, ka Kristīne ir pelnījusi ko vairāk par titulu "Seksīgās Lee līdziniece". Meitene pēdējo mēnešu laikā uzcītīgi strādājusi ne tikai "Just", bet arī savā "Instagram" foto blogā.

Rezultāts ir prāvs skaits pikantu bilžu, kas piesaistījušas daiļavas blogam visai iespaidīgu fanu pulciņu. Kukures trumpis ir viņas sievišķīgās krūtis, kas, iespējams, mazliet atpaliek no Lee apjoma ziņā, taču visādi citādi izskatās perfektas arī bez pupturīša. Šis skats vēlīgi tiek demonstrēts arī faniem.

Mēļo, ka Kukure ar savām draiski sievišķīgajām bildītēm jau ir pārvilinājusi savā pusē dažu labu Lee fanu un uzticīgam "koijotu" zvēram likusi mainīt kursu uz "Just".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!